sport

Simona Halep, iritată de jurnaliști la revenirea în țară de la TAS. „Chiar e nevoie de toată chestia asta?”

Simona Halep, iritată de jurnaliști la revenirea în țară de la TAS. „Chiar e nevoie de toată chestia asta?”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep a revenit în țară, sâmbătă dimineaţă, 10 februarie, după cele trei zile de audieri la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, unde îi este judecat cazul de dopaj. Sportiva a fost întâmpinată pe Aeroportul Otopeni de mai mulți jurnaliști, care i-au cerut o reacție, însă aceasta s-a arătat iritată de insistențele acestora, potrivit imaginilor transmise de televiziuni.

„V-am promis că o să vorbim după ce vine rezultatul. Vă rog frumos să înţelegeţi”, le-a spus Simona Halep jurnaliştilor care au aşteptat-o la aeroport.

În parcare, înainte să ajungă la mașină, sportiva a ridicat brațele și a întrebat: „Chiar e nevoie de toată chestia asta?”, potrivit GSP.

Halep a aterizat la aeroportul din Otopeni în jurul orei 11.30 și s-a mișcat rapid odată ce a aterizat. Din momentul în care însoțitorii i-au preluat bagajele și până când a ajuns la mașină au trecut doar 80 de secunde, mai notează GSP.

În cele trei zile la Lausanne, (7, 8 și 9 februarie) au fost audiaţi la TAS sportiva, martori, experţi, dar şi antrenorul Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gotier. Audierile au fost cu ușile închise, deoarece niciuna dintre părţi nu a solicitat o audiere publică.

În primele două zile de audieri, Simona Halep a stat la tribunal în total 19 ore. Miercuri, Halep a petrecut peste 10 ore la TAS, iar joi a stat aproximativ 9 ore. De fiecare dată, atât la intrarea, cât și la ieșirea de audieri, fostul lider mondial a spus: „Nu pot să vorbesc. Vorbim la final”.

Nu există o dată certă la care va fi anunțat verdictul final pentru sportiva care a fost suspendată inițial pe 4 ani în septembrie 2023.

Foto: GSP.ro / Ionuț Iordache

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top