sport

Şi-a luat țeapă Radu Drăguşin că a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru Tottenham? Mitică Dragomir dă verdictul după doar câteva meciuri: „A sfeclit-o”

Şi-a luat țeapă Radu Drăguşin că a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru Tottenham? Mitică Dragomir dă verdictul după doar câteva meciuri: „A sfeclit-o”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Şi-a luat țeapă Radu Drăguşin că a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru Tottenham? Dumitru Dragomir a oferit un verdict dur pentru fundașul român.

După transferul de la Genoa, stoperul nu a avut începutul la care s-ar fi așteptat sub comanda lui Ange Postecoglou și încă așteaptă prima titularizare.

Şi-a luat țeapă Radu Drăguşin că a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru Tottenham?

După ce în runda precedentă a fost introdus în ultimele minute ale jocului cu Everton, iar echipa a luat gol în prelungiri, Dragomir e convins că momentul respectiv își va pune amprenta pe viitorul lui Drăgușin.

Deși crede că Postecoglou îi va oferi până la urmă și un loc în primul „11”, fostul șef al LPF e convins că românul va pierde imediat echipa dacă va dezamăgi la primul meci ca titular.

„E greu să vii direct titular. L-a tot băgat. Domne, când l-a băgat a luat gol echipa. Bineînțeles că a sfeclit-o. Fără să greșească el. Dar dacă ești în centrul apărării și ia gol echipa e vinovată toată apărarea.

Eu zic că îl va băga titular în următoarele 2-3 meciuri. Dacă în primul meci în care îl bagă joacă de nota 6,5, că la ei e notă mare, rămâne titular. Ia sub 6,5? Nici cele două minute nu îl mai bagă. Fac pariu pe cât vrei”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Fanii îl vor pe Drăgușin titular

Fanii lui Tottenham și-au exprimat dorința de a-l vedea pe Radu Drăgușin titularizat de către Ange Postecoglou, după ce Cristian Romero a dezamăgit în mai multe rânduri.

„Drăgușin are aproximativ 10 minute de joc în total și le-a creat 4-5 ocazii de gol. Are defectele lui, dar e grozav la minge, oamenii se gândeau că Drăgușin ar trebui să înceapă titular ca și cum nu l-am cumpărat să fie rezervă, știa care va fi și rolul lui”.

„Jucați-l pe Drăgușin altfel pierdeți și top 6”.

„Romero merită să fie ținut pe bancă pentru tot restul sezonului. Pa. Jucați-l pe Drăgușin”.

The post Şi-a luat țeapă Radu Drăguşin că a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru Tottenham? Mitică Dragomir dă verdictul după doar câteva meciuri: „A sfeclit-o” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top