sport

Mircea Rednic le bate obrazul celor de la CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătești!”

Mircea Rednic le bate obrazul celor de la CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătești!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Mircea Rednic le bate obrazul celor de la CFR Cluj.

În conferința de presă premergătoare partidei UTA – FC Botoșani, Mircea Rednic a dezvăluit faptul că fundașul stânga Aly Abeid este motivat să dea totul pentru UTA, chiar dacă a intrat în ultimele șase luni de contract și a semnat deja cu CFR Cluj, formație al cărei jucător va deveni din vară.

Mircea Rednic le bate obrazul celor de la CFR Cluj

Mircea Rednic a avut un discurs „acid” la adresa celor de la CFR Cluj, fiind nemulțumit de faptul că ardelenii s-au „zgârcit” și n-au ales să-l aducă pe Abeid încă din această iarnă, plătind o sumă de transfer către UTA.

„Abeid e liniștit. E conectat. Încă nu s-a terminat perioada de transferuri… Am vorbit cu el și mi-a plăcut reacția lui. Mi-a spus «Coach, eu sunt profesionist. Dacă cluburile se înțeleg, treaba lor. Eu sunt aici și vreau să joc». Chiar a insistat să fie în lot.

Vă spun că ne putem baza pe el, poate chiar va fi de ajutor.

Dar dacă vrei un jucător și nu vrei să dai ceva bani pe el, nu mi se pare corect. Când vrei un jucător… Ca și în viață. Dacă vrei ceva și ai bani, ei chiar au bani, plătești! Dacă nu, Aly va rămâne aici și echipa noastră va fi mult mai puternică”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC Botoșani.

Partida UTA – FC Botoșani este programată luni, de la ora 17:00, și va putea fi urmărită, în format live, pe playsport.ro.

Articolul Mircea Rednic le bate obrazul celor de la CFR Cluj: „Dacă vrei un jucător, plătești!” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top