sport

Cum a reacționat Radu Drăgușin la golul de 2-1 marcat de Tottenham în minutul 90+6! Toate camerele TV au surprins momentul cu românul transferat pentru 30 de milioane de euro

Cum a reacționat Radu Drăgușin la golul de 2-1 marcat de Tottenham în minutul 90+6! Toate camerele TV au surprins momentul cu românul transferat pentru 30 de milioane de euro
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Camerele TV au surprins cum a reacționat Radu Drăgușin la golul de 2-1 marcat de Tottenham în minutul 90+6 al meciului cu Brighton.

Spurs a luat toate cele trei puncte datorită unei reușite semnate de Brennan Johnson la ultima fază, iar fotbaliștii au explodat de bucurie.

Cum a reacționat Radu Drăgușin la golul de 2-1 marcat de Tottenham în minutul 90+6

Drăgușin a fost pentru prima dată rezervă neutilizată în Premier League de la transferul de la Genoa, însă românul s-a bucurat la maxim de golul care a adus succesul echipei sale.

Fără ezitare, stoperul a sprintat către coechipierii săi și li s-a alăturat în bucuria de după reușita lui Brennan Johnson. Celălalt gol al lui Spurs a fost semnat de Pape Matar Sarr, în vreme ce Brighton a punctat prin Pascal Gross, din penalty.

În urma acestui rezultat, Tottenham a urcat, cel puțin temporar, pe poziția a patra în Premier League, cu 47 de puncte, depășind-o cu o lungime pe Aston Villa, cu mențiunea că formația lui Unai Emery nu a jucat încă în această rundă și o va întâlni mâine pe Manchester United pe teren propriu.

Radu Drăgușin rămâne cu doar trei prezențe în tricoul lui Spurs, toate bifate din postura de rezervă.

Şi-a luat țeapă Radu Drăguşin că a refuzat-o pe Bayern Munchen pentru Tottenham?

Dumitru Dragomir a comentat situația dificilă în care se află Radu Drăgușin la Spurs, iar fostul șef al LPF crede că românul riscă să iasă definitiv din calculele lui Postecoglou.

„E greu să vii direct titular. L-a tot băgat. Domne, când l-a băgat a luat gol echipa. Bineînțeles că a sfeclit-o. Fără să greșească el. Dar dacă ești în centrul apărării și ia gol echipa e vinovată toată apărarea.

Eu zic că îl va băga titular în următoarele 2-3 meciuri. Dacă în primul meci în care îl bagă joacă de nota 6,5, că la ei e notă mare, rămâne titular. Ia sub 6,5? Nici cele două minute nu îl mai bagă. Fac pariu pe cât vrei”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

The post Cum a reacționat Radu Drăgușin la golul de 2-1 marcat de Tottenham în minutul 90+6! Toate camerele TV au surprins momentul cu românul transferat pentru 30 de milioane de euro appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top