sport

Cum a apărut Simona Halep la București, după 3 zile istovitoare la TAS. I-a lăsat cu gura căscată pe cei care o așteptau

Cum a apărut Simona Halep la București, după 3 zile istovitoare la TAS. I-a lăsat cu gura căscată pe cei care o așteptau
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep a evitat să mai facă vreun comentariu după revenirea în România, anunțând însă că va oferi declarații după ce va afla verdictul.

Ușor iritată de insistența reporterilor, Halep a răbufnit înainte să ajungă la mașină: „Chiar e nevoie de toată chestia asta?”

Simona Halep a revenit la București după audierile de la TAS: „Nu vorbesc până se dă verdictul!”

Grăbită să scape de jurnaliștii aflați în preajma ei, Simona Halep a oferit o declarație extrem de scurtă, în așteptarea unui verdict final.

Fostul lider mondial speră într-o reducere a pedepsei, care să-i permită să revină pe teren în 2025.

„Nu vorbesc până se dă verdictul”, a spus Simona Halep, imediat după revenirea la București, acolo unde a fost așteptată de reprezentanții presei.

Potrivit stirileprotv.ro, Agenția Internațională de Integritate în Tenis ar fi cerut majorarea suspendării în cazul Simonei Halep la mai mult de 4 ani! Motivul? Oficialii ITIA au susținut în fața instanței că substanța dopantă Roxadustat ar fi ajuns în corpul fostului lider WTA cu intenție.

Simona Halep, cu gândul la TAS: „Trei zile intense în care mi-am arătat nevinovăția!”

Simona Halep a ținut să le mulțumească pe rețelele de socializare celor care au fost alături de ea la TAS. Aceștia sunt avocatul american Howard Jacobs, avocatul român Bogdan Stoica și specialistul în farmacologie, toxicologie și biologie, francezul Jean-Claude Alvarez.

Joi, 8 februarie 2024, în penultima zi a procesului de la TAS, Patrick Mouratoglou și-a făcut apariția în fața judecătorilor de la Lausanne, unde a vorbit mai bine de 20 de minute. Patrick Mouratoglou a început să colaboreze cu Simona Halep în aprilie 2022. În luna octombrie a aceluiași an, sportiva din România a anunțat pe rețelele de socializare că a fost suspendată provizioriu, după ce a fost depistată pozitiv la un test antidoping.

„Trei zile intense în care mi-am arătat nevinovăția. Vreau să le mulțumesc în special lui Howard, Claude și lui Bogdan pentru munca incredibilă pe care au făcut-o”, a scris Simona Halep, într-o poveste pe care a postat-o pe pagina sa Instagram.

Foto: Digi Sport

The post Cum a apărut Simona Halep la București, după 3 zile istovitoare la TAS. I-a lăsat cu gura căscată pe cei care o așteptau appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top