sport

Shakira are un nou iubit. Cine e bărbatul care i-a luat locul lui Gerard Pique

Shakira are un nou iubit. Cine e bărbatul care i-a luat locul lui Gerard Pique
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Shakira l-a dat uitării defintiv pe Gerard Pique, după ce a aflat că fostul fotbalist al Barcelonei a înșelat-o. Cei doi erau împreună din 2010 și aveau împeună doi copii.

Cântăreața de 47 de ani a început de curând o nouă relație cu Julian Francis Edelman, ex-jucător în NFL.

Shakira iubește din nou. Cine e bărbatul care i-a luat locul lui Gerard Pique

Cântăreața columbiană s-a afișat deja cu noua sa cucerire la ziua ei de naștere, sărbătorită pe 2 februarie. Edelman a fost prezent la petrecerea aniversară a Shakirei care a avut loc la Miami, acolo unde celebra solistă își crește cei doi copii pe care îi are cu Gerard Pique, pe Milan și pe Sasha.

Noul iubit al Shakirei are 37 de ani, aceeași vârstă ca Gerard Pique. Acesta seamănă destul de mult cu ex-fotbalistul de pe Nou Camp. Are părul șaten și ochii deschiși la culoare. El s-a retras din fotbalul american în urmă cu trei ani. A evoluat în toată cariera la New England Patriots, acolo unde l-a avut coechipier pe legendarul Tom Brady, fostul soț al modelului Gisele Bundchen. Chiar dacă a pus ghetele în cui, Edelman nu a ieșit complet din fenomen, el angajându-se ca specialist și comentator sportiv la postul FOX NFL Kickoff.

Gerard Pique, detalii despre despărțirea de Shakira

În noiembrie anul trecut, Gerad Pique a fost invitat la emisiunea „El mon a RAC1”, unde a dezvăluit momente controversate din povestea despărțirii de cântâreața din America de Sud. Fostul fotbalist a reacționat astfel după ce Shakira a povestit detalii din despărțire în versurile melodiilor sale, în care a dezvăluit că i-a fost infidel cu Clara Chia, cea cu care în momentul de față are o relație oficială.

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase. Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a declarat Gerard Pique, citat de gsp.ro.

„Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat. Aceste discuții fac parte din circ și din spectacol, că oamenii își dau cu părerea fără să știe. În viața mea nu se schimbă nimic din cauza a ceea ce se spune, nu contează. Mă ajută, în ultimii ani ai carierei mele am trăit asta și m-am descurcat destul de bine”, a spus mai Pique.

The post Shakira are un nou iubit. Cine e bărbatul care i-a luat locul lui Gerard Pique appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top