sport

Ivaylo Petev își face praf jucătorii după ce U Cluj a revenit de la 0-2 cu Universitatea Craiova: „Greșelile individuale au făcut diferența! Nu putem obține ceva mare așa”

Ivaylo Petev își face praf jucătorii după ce U Cluj a revenit de la 0-2 cu Universitatea Craiova: „Greșelile individuale au făcut diferența! Nu putem obține ceva mare așa”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ivaylo Petev își face praf jucătorii după ce U Cluj a revenit de la 0-2 cu Universitatea Craiova, în al doilea meci disputat în cadrul etapei 25 din Superliga.

Oltenii au intrat cu avans de două goluri la pauză după două lovituri de la 11 metri, transformate de Lyes Houri și Mihai Căpățînă, dar ardelenii au egalat în repriza secundă.

Ivaylo Petev își face praf jucătorii după ce U Cluj a revenit de la 0-2 cu Universitatea Craiova

Petev susține că elevii săi au prestat un joc bun și a pus rezultatul strict pe seama erorilor individuale care au dus la cele două goluri marcate de echipa oaspete.

Bulgarul nu a dorit să discute acum despre o eventuală plecare de la echipă, deoarece se simțea copleșit de emoții după joc.

„Eu nu cred că am împărțit reprizele, am jucat destul de bine în prima parte, dar două greșeli individuale ne-au costat cele trei puncte. Eu sunt mulțumit de jucători, greșelile au făcut diferența, dar din păcate se întâmplă același lucru în fiecare meci. Trebuie să dăm câte trei goluri că două nu ne ajung!

Am avut foarte multe situații de gol, iar apoi într-o fază au greșit doi oameni și am lăsat adversarul să marcheze, apoi am făcut penalty. Noi am avut situații și chiar meritam să câștigăm, dar ăsta e fotbalul. În modalitatea în care noi pierdem puncte, e clar că nu putem obține ceva mare. Eu cred că având în vedere cum a fost jocul meritam să câștigăm.

Am avut un meci similar acum o lună, exact asta am vorbit, dar din păcate la greșeli individuale n-am cum să reacționez! Toți suntem vinovați, în frunte cu mine, dar ceea ce vreau să remarc este că am greșit de două ori individual!

În fiecare zi lucrăm să devenim mai buni. O echipă serioasă nu permite să piardă puncte așa. Noi azi am jucat bine. (n.r. – despre un ultimatum) Acum sunt influențat de emoții, o să analizăm, o să vedem. Nu sunt ok acum”, a declarat Ivaylo Petev, după Universitatea Craiova – U Cluj 2-2.

Echipele de la Universitatea Craiova – U Cluj

UNIVERSITATEA CRAIOVA: Lazar – Vlădoiu, Zajkov, Maldonado, Bancu – Mateiu, Al. Crețu- M. Căpățînă – Houri, Baiaram- Markovic

REZERVE: L. Popescu, Soiri, R. Silva, Badelj, Kozulj, Mekvabishvili, Cîmpanu, Koljic, Bana, Ivan, Danciu, Screciu

ANTRENOR: Ivaylo Petev

U CLUJ: Gorcea- Pițian, Masoero, Mitrea, Vătăjelu – Pănoiu, Bic- Roger, Nistor, Chipciu – D. Popa

REZERVE: Iliev, Chirilă, Fossati, Anselmo, Simion, Thalisson, A. Chintes, Doukoure, V. Gheorghe, G. Simion, F. Ilie

ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

The post Ivaylo Petev își face praf jucătorii după ce U Cluj a revenit de la 0-2 cu Universitatea Craiova: „Greșelile individuale au făcut diferența! Nu putem obține ceva mare așa” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top