sport

Zeljko Kopic, ședință la ceas de seară cu liderii Peluzei Cătălin Hîldan. După „un prânz mai prelungit” cu acționarii, croatul a luat „cina” cu ultrașii | EXCLUSIV

Zeljko Kopic, ședință la ceas de seară cu liderii Peluzei Cătălin Hîldan. După „un prânz mai prelungit” cu acționarii, croatul a luat „cina” cu ultrașii | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Zeljko Kopic s-a întâlnit, miercuri seara, cu liderii Peluzei Cătălin Hîldan și le-a dat asigurări ultrașilor că va face totul pentru ca Dinamo să nu retrogradeze. A doua zi după meciul cu FCU Craiova, croatul a fost băgat în ședință și de acționari. Atunci, Eugen Voicu a tradus momentul: „a fost vorba de un prânz mai prelungit”. 

Kopic a fost „convocat” de galerie. După „un prânz mai prelungit” cu acționarii, croatul a avut „o cină de taină” cu ultrașii

Dinamo a ajuns pe ultimul loc după ce a început dezastruos anul. Trei înfrângeri la rând, cu Petrolul, Rapid și FCU Craiova și „câinii” au alunecat, rușinos, pe ultima poziție în Superliga. Dacă după ce a preluat banca de la Ovidiu Burcă, Zeljko Kopic a avut parte de susținerea fanilor, victoriile din epilogul anului trecut, cu FC Botoșani și Voluntari aducându-i un important capital de încredere croatului, rezultatele din 2024 i-au îngrijorat atât pe acționar, cât și pe suporteri.

După ultimul meci, eșecul din Bănie, cu FCU, scor 1-2, acționarii l-au convocat la „un prânz mai prelungit” pe antrenor, timp de mai bine de trei ore, conform spuselor lui Eugen Voicu. Atunci, Kopic a trebuit să dea explicații despre lipsa punctelor și, împreună cu șefii, să-și recalibreze planul pentru a salva echipa de la o nouă retrogradare regretabilă în istoria clubului.

După ședința cu acționarii, croatul a avut parte de o întâlnire și cu reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan. Discuția dintre părți a avut loc miercuri seara, la sala de handbal din Ștefan cel Mare, acolo unde Elyass Bucurică și colegii din brigăzile PCH au transmis că nu vor digera o nouă retrogradare, în timp ce Kopic a spus că va face tot posibilul ca echipa să rămână în primul eșalon.

Dialogul s-a purtat pe un ton calm și a durat câteva zeci de minute. Totul s-a încheiat cu încurajări pentru tehnicianul croat.

În timp ce echipa se afla în cantonament, liderii PCH, conduși de șeful peluzei și, în același timp, președintele Asociației Peluza Cătălin Hîldan, au avut o întrevedere cu Eugen Voicu, chiar la noul sediu al clubului. 

Dusan Uhrin, antrenorul care a salvat-o și care a retrogradat-o pe Dinamo

Dinamoviștii nu pot uita că tot un antrenor străin i-a dus în liga secundă. Dusan Uhrin, cel care, înainte, salvase echipa dintr-o criză similară, a fost pe bancă la prima retrogradare din istoria „câinilor”. Cehul a fost readus la echipă chiar la dorința fanilor din Asociația Peluza Cătălin Hîldan, după ce, în acel sezon, echipa a mai fost condusă de Mircea Rednic și Flavius Stoican.

The post Zeljko Kopic, ședință la ceas de seară cu liderii Peluzei Cătălin Hîldan. După „un prânz mai prelungit” cu acționarii, croatul a luat „cina” cu ultrașii | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top