sport

Simona Halep, la procesul TAS. Patrick Mouratoglou şi stafful său şi-au asumat răspunderea pentru suplimentul contaminat

Simona Halep, la procesul TAS. Patrick Mouratoglou şi stafful său şi-au asumat răspunderea pentru suplimentul contaminat
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Patrick Mouratoglou și stafful său și-au asumat răspunderea pentru schimbarea suplimentelor Simonei și alegerea celor pe bază de colagen, contaminate cu Roxadustat, potrivit surselor citate de Euronews România.

Patrick Mouratoglou și echipa sa, formată din fizioterapeuta Candice Gohier și Frederic Lefebvre, directorul departamentului de pregătire fizică de la Academia Mouratoglou, și-au asumat răspunderea pentru înlocuirea suplimentelor administrate Simonei Halep cu cele pe bază de colagen, conform surselor Euronews România.

Simona Halep a luat cinci zile noile substanțe, comandate de Candice Gohier și verificate împreună cu Mouratoglou. Potrivit sursei citate, o doză din pachet a fost contaminată. Asumarea echipei lui Muratoglou nu o exonerează pe Simona Halep de răspundere, în schimb ar putea primi o eventuală reducere a suspendării inițiale, mai arată sursele Euronews România.

Miercuri, Halep a petrecut aproape 10 ore la TAS, unde au fost audiați atât ea, cât și Jean Claude Alvarez, un cunoscut expert în toxicologie adus de echipa lui Halep la tribunal. La finalul audierilor, Simona Halep s-a dus la cină alături de Patrick Mouratoglou, potrivit Antena3.

La TAS, Halep încearcă să obțină o anulare sau o reducere a suspendării de 4 ani decise de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) în septembrie 2023.

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top