sport

Simona Halep, a doua zi a procesului la TAS. Patrick Mouratoglou și fizioterapeuta Candice Gohier depun mărturie

Simona Halep, a doua zi a procesului la TAS. Patrick Mouratoglou și fizioterapeuta Candice Gohier depun mărturie
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Audierile în cazul de dopaj al Simonei Halep continuă joi, 8 februarie, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne. Astăzi, depun mărturie fostul ei antrenor Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gohier, în legătură cu administrarea suplimentului contaminat cu Roxadustat.

Miercuri, Halep a petrecut aproape 10 ore la TAS, unde a fost audiată atât ea, cât și Jean Claude Alvarez, un cunoscut expert în toxicologie. La final, Simona Halep s-a dus la cină alături de Patrick Mouratoglou, potrivit Antena3.

Astăzi, se desfășoară o crucială în cazul Simonei Halep la TAS. În cadrul acestor audieri, fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, depune mărturie, alături de fizioterapeuta Candice Gohier, precum și un alt membru al academiei lui Mouratoglou, potrivit Euronews.

Patrick Mouratoglou și Candice Gohier au ajuns la tribunal în jurul orei 09.30, ora României, pentru a depune mărturie, potrivit imaginilor difuzate de Antena3.

La TAS, Halep încearcă să obțină o anulare sau o reducere a suspendării de 4 ani decisă de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) în septembrie 2023.

Audierile au fost stabilite între 7 și 9 februarie la Lausanne, la sediul TAS, după un an și patru luni de la testul pozitiv la roxadustat, din august 2022. Audierile vor fi cu ușile închise, deoarece niciuna dintre dintre părţi nu a solicitat o audiere publică. Nu s-a anunțat când se va da verdictul.

Sursa: Stiri Sport – Ultimele Stiri Sportive | Libertatea Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top