sport

Nea Gică, suporterul celor de la FC Voluntari, e supărat nevoie mare pe Gigi Becali! Ce îi reproșează patronului FCSB

Nea Gică, suporterul celor de la FC Voluntari, e supărat nevoie mare pe Gigi Becali! Ce îi reproșează patronului FCSB
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Nea Gică, celebrul suporter al celor de la FC Voluntari, este extrem de supărat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Cel mai cunoscut fan din Jud. Ilfov a dezvăluit că omul de afaceri din Pipera l-a necăjit cu una dintre acțiunile din trecut și spune că a reușit cu greu să treacă peste acest moment.

Suporterul lui FC Voluntari l-a criticat aspru pe Gigi Becali pentru modul în care se comportă cu fotbaliștii nou transferați.

Nea Gică, suporterul celor de la FC Voluntari, e supărat nevoie mare pe Gigi Becali! Ce îi reproșează patronului FCSB

Nea Gică, cunoscutul suporter al celor de la FC Voluntari, este supărat pe Gigi Becali, patronul de la FCSB, pentru modul în care s-a purtat cu Vadim Rață.

„Cu Gigi Becali nu sunt prieten. Mi l-a luat pe Rață. I-a trebuit o jumătate de an ca să își revină. L-a stricat experiența de la FCSB. Și pentru mine, dacă m-ar lua să mă folosească, nu mi-ar conveni.

Acum ce îi face băiatului ăla de la Iași (n.r. Luis Phelipe)… A spus că e bun, acum nu mai este. Sunt supărat pe dânsul. În loc să ajute orașul Voluntari, acolo unde locuiește și el…”, a spus nea Gică, potrivit as.ro.

Mai puțin de o lună a stat Vadim Rață la FCSB, de unde a revenit la FC Voluntari, în toamna lui 2022.

FC Voluntari se pregătește pentru meciul „de 6 puncte” cu Poli Iași

Ilfovenii de la FC Voluntari joacă sâmbătă pe terenul lui Poli Iași, cele două echipe fiind pe loc de baraj, la egalitate de puncte, înaintea etapei 25 din Superliga.

„Este foarte importantă reacția echipei după eșecul de la Botoșani. Mai sunt puține jocuri din acest sezon regular și e clar că orice punct în plus acumulat este foarte important. Sunt jocuri dificile, dar ne dorim să obținem puncte nu doar de la jocurile de acasă, ci și în deplasare.

La Botoșani am pierdut nemeritat, cred că puteam să scoatem mai mult, dar nu a fost să fie. Dacă am fi reușit să câștigăm la Botoșani, puteam să visăm chiar și la play-off. Va trebui să abordăm meciul cu maximă concentrare și seriozitate. Sperăm să schimbăm tradiția din prima parte a campionatului, când pe teren propriu am obținut mai puține puncte decât în deplasare. Acum avem două jocuri în deplasare fără nimic, dar avem o primă partidă de acasă câștigată și ne dorim să continuăm pe linia aceasta.

Va fi un meci cu încărcătură, dar cred că suntem pregătiți să-l abordăm cu încredere, chiar dacă venim după un rezultat mai puțin plăcut pentru noi”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul de la Poli Iași, în fața jurnaliștilor.

 

The post Nea Gică, suporterul celor de la FC Voluntari, e supărat nevoie mare pe Gigi Becali! Ce îi reproșează patronului FCSB appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top