sport

L-a „lucrat” finul Pandele pe nașul Gigi Becali la meciul care a decis titlul? Răspunsul fostului antrenor de la FC Voluntari. VIDEO

L-a „lucrat” finul Pandele pe nașul Gigi Becali la meciul care a decis titlul? Răspunsul fostului antrenor de la FC Voluntari. VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

„L-a lucrat finul Pandele pe nașul Gigi Becali”, a fost întrebarea care s-a adresat în spațiul public după ce FCSB a pierdut matematic titlul din Superliga în 2022 în favoarea CFR-ului, în penultima etapă a acelui sezon.

Atunci, echipa roș-albastră a obținut doar un rezultat de egalitate pe Arena Națională, scor 2-2, în compania celor de la FC Voluntari, echipa finanțată de administrația locală din această localitate, care este condusă de primarul Florentin Pandele, nimeni altul decât finul lui Gigi Becali.

Florentin Pandele a fost acuzat de Gigi Becali de „trădare” în mai 2022, după acel meci FCSB – FC Voluntari 2-2

În cazul unei victorii atunci, FCSB s-ar fi duelat în ultima etapă cu CFR Cluj, cu titlul pe masă, dar, evident, nu a mai fost cazul de așa ceva, pentru că în acea penultimă etapă formația din Gruia și-a câștigat meciul și s-a distanțat astfel la 4 puncte față de bucureșteni înaintea ultimei runde.

Acel meci de pe Arena Națională a fost decis de un gol marcat de ilfoveni în minutul 88, în urma unei faze la care ar fi trebuit să se semnalizeze o poziție de offside, dar, cum la acea vreme în fotbalul românesc nu fusese încă introdus sistemul VAR, eroarea respectivă nu a mai putut fi reparată.

Chiar și în aceste condiții, după acel meci, Gigi Becali nu s-a îndreptat asupra arbitrajului, ci împotriva finului său, pe care l-a acuzat de „trădare”, întrucât, a susținut patronul de la FCSB, Pandele ar fi acceptat ca jucătorii și staff-ul tehnic de la FC Voluntari să primească o primă consistentă de la CFR Cluj pentru a-i încurca pe roș-albaștri.

Ilie Poenaru este de părere că nu se putea pune problema de așa ceva la acel moment

A urmat o serie de declarații în contradictoriu pe seama acestui subiect între cei doi, primarul din Voluntari solicitând, așa cum era și firesc, dovezi pentru acuzațiile înaintate de Gigi Becali, iar în cele din urmă tensiunile s-au aplanat, nefiind încă foarte clar dacă relația dintre cei doi a revenit pe un făgaș normal sau din contră.

Acum, în direct la ProSport Live, a fost întrebat în legătură cu acest subiect și Ilie Poenaru, antrenorul demis recent de la FC Voluntari, care, chiar dacă nu era în această funcție la acel moment mai 2022, cunoaște destul de bine modul cum se lucrează la clubul ilfovean, prin prisma acestei experiențe încheiate în urmă cu doar câteva zile.

Din această postură, el a spus că, chiar dacă Florentin Pandele nu ar fi fost plecat la Muntele Athos la ora acelui meci din 2022, el tot nu ar fi intervenit în sensul unui eventual ajutor pentru echipa lui Gigi Becali, întrucât primarul din Voluntari nu obișnuiește să se amestece în chestiunile ce țin de partea tehnică și administrativă de la clubul din această localitate.

„Chiar dacă nu pleca, nu avea nicio implicare. Domnul Bălănescu, pe plan sportiv, cam decide cred că în totalitate, așa mi-a lăsat impresia și așa mi s-a și transmis, referitor la tot ce înseamnă echipă, club, și nu cred că se punea problema de așa ceva.

Plus că nu prea văd cum să faci lucrurile astea în secolul în care trăim. Ce să faci? Să te duci la jucători să le spui ce? Sau te duci la antrenor să facă echipa invers? Păi jucătorul vede imediat, simte imediat, și meciul următor vrei să îl responsabilizezi și pui presiune să câștige. Nu cred că se mai fac lucrurile astea”, a spus Ilie Poenaru, la ProSport Live.

The post L-a „lucrat” finul Pandele pe nașul Gigi Becali la meciul care a decis titlul? Răspunsul fostului antrenor de la FC Voluntari. VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top