sport

Gigi Becali a făcut „o românească”! N-a ținut cont de regulile de circulație și paparazzi au fost pe fază: Cum l-au surprins pe patronul de la FCSB

Gigi Becali a făcut „o românească”! N-a ținut cont de regulile de circulație și paparazzi au fost pe fază: Cum l-au surprins pe patronul de la FCSB
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali a fost surprins în timp ce făcea un gest care a fost criticat dur pe rețelele de socializare. Milionarul din Pipera a dovedit încă odată că nu are răbdare în trafic. Influentul om de afaceri a încălcat mao multe reguli de circulație în decursul a câtorva minute.

Cum a fost surprins Gigi Becali în traficul din București

Gigi Becali a fost filmat de paparazzi de la cancan.ro în timp ce făcea „o românească” pe un pod din București. El se afla în zona Pipera când a tăiat linia dublă, fără să țină cont că ar putea fi văzut de un echipaj de poliție.

Nu este pentru prima dată când latifundiarul din Pipera sfidează regulile de circulație. Paparazzi au fost pe fază și au făcut totul public, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când influentul om de afaceri a fost prins pe picior greșit. De data această, el conducea un Rolls-Royce Ghost Black Badge, a cărui valoare se ridică la jumătate de milion de euro.

Patronul de la FCSB a încălcat mai multe reguli de circulație

Gigi Becali are o slăbiciune pentru bolizii de lux, iar de-a lungul timpului s-a afișat la volanul unor adevărate bijuterii pe patru roți.  Mercedes-Maybach 500S și Bentley Bentayga au fost doar doi dintre mașinile cu care patronul FCSB-ului a gonit pe șoselele din România.

În vara anului trecut, finanțatorul celor de la FCSB a achiziționat un Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro, care, a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia a suferit daune semnificative.

Zilele trecute, Becali s-a grăbit să ajungă acasă și a tăiat linia dublă continuă de pe podul Pipera. După ce a făcut acest gest, milionarul s-a urcat pe o bordură cu roțile din stânga și a mers așa preț de câteva secunde.

La un moment dat, patronul grupării roș-albastre a coborât din mașină pentru a vorbi la telefon și a atras atenția cu ținuta sa. El purta o pereche de pantaloni și un pulover închise la culoare. Pe deasupra avea cu blană și o căciulă neagră cu o cruce roșie desenată pe el.

Articolul Gigi Becali a făcut „o românească”! N-a ținut cont de regulile de circulație și paparazzi au fost pe fază: Cum l-au surprins pe patronul de la FCSB apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top