sport

“Am văzut-o râzând, glumea cu fratele ei”. Cum a trăit Simona Halep primele două zile de audieri la TAS, în cazul pe care stă cu ochii toată presa mondială

“Am văzut-o râzând, glumea cu fratele ei”. Cum a trăit Simona Halep primele două zile de audieri la TAS, în cazul pe care stă cu ochii toată presa mondială
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Simona Halep se află în centrul atenției în această perioadă. A început procesul de care se leagă toate speranțele în ceea ce privește diminuarea pedepsei dictate în cazul de dopaj.

Primele două zile de audieri s-au încheiat deja. Urmează cea de-a treia și ultima, pe 9 februarie, după care rămâne de văzut când se va da mult așteptatul verdict.

Cum a trăit Simona Halep primele două zile de audieri la TAS

Sportiva noastră se află în Elveția, alături de o „armată” de avocați condusă de Howard Jacobs, americanul care a apărat de-a lungul timpului nume uriașe aflate în situații similare. Printre ele, Maria Sharapova, suspendată inițial doi ani, apoi 15 luni, din cauza testului pozitiv la meldonium.

În ceea ce privește starea de spirit a Simonei, reporterul Euronews, Eduard Popescu, a surprins-o cu zâmbetul pe buze, în compania fratelui său, semn că optimismul este la cote maxime.

„O zi cu soare în orașul elvețian. O atmosferă potrivită pentru starea de spirit pe care am semnalat-o încă de dimineață în rândul echipei Simonei Halep. Am călătorit, alături de colegul Răzvan Nicolescu, în aceeași aeronavă în care a fost și Simona Halep, de la București la Geneva. Ulterior, am ajuns la Lausanne.

Am văzut-o pe Simona Halep râzând, am văzut-o glumind cu fratele ei, cel care îi este alături pe parcursul acestor zile. De asemenea, am remarcat optimismul avocatului Bogdan Stoica, avocatul român care face parte din echipa de apărare a Simonei Halep, o echipă impresionantă. Sunt nouă experți în total”, a spus jurnalistul.

CTP, reacție furibundă în cazul Simonei Halep. Ce i-a reproșat

În altă ordine de idei, Cristian Tudor Popescu nu a ezitat s-o „urecheze” pe Simona Halep pentru abordarea aleasă după suspendare, în toate aparițiile publice. Gazetarul i-a reproșat, totodată, încrederea oarbă în Patrick Mouratoglou și staff-ul său. Evident, nici francezul nu a scăpat „neșifonat”.

„Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită! Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată! Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce aproape niciodată nu duce la urmări pozitive.

Simona îl gâdilă pe Patrick Mouratoglou cu o asemenea exprimare. Individul a tăcut atât timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat pentru noi. Ar fi trebuit să-i spună măcar acum în față: ‘Am avut încredere și a fost un nemernic, care și-a bătut joc de mine!’.

Este, după părerea mea, cea mai mare greșeală din cariera Simonei faptul că s-a predat cu arme și bagaje, s-a dat pe mâna acestui individ. Plătește acum pentru modul în care a înțeles să se dea pe mâna acestui Mouratoglou și să-l protejeze. Din punctul ăsta de vedere, Simona merită ceea ce i se întâmplă”, a spus CTP, conform sport.ro.

Articolul “Am văzut-o râzând, glumea cu fratele ei”. Cum a trăit Simona Halep primele două zile de audieri la TAS, în cazul pe care stă cu ochii toată presa mondială apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top