sport

Alexandru Albu, prima reacție despre transferul la CFR Cluj! „Impresarul meu poate vorbi despre asta”

Alexandru Albu, prima reacție despre transferul la CFR Cluj! „Impresarul meu poate vorbi despre asta”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Alexandru Albu a oferit prima reacție despre posibilitatea unui transfer la CFR Cluj, scenariu vehiculat destul de mult în spațiul public în ultima perioadă.

Mijlocașul defensiv în vârstă de 30 de ani ar putea avea astfel ocazia de a fi antrenat din nou de Adrian Mutu, alături de care a avut o colaborare destul de bună în Giulești.

Alexandru Albu a vorbit pentru prima dată în mod public despre posibilitatea de a pleca de la Rapid la CFR Cluj

De altfel, „Briliantul” a vorbit recent despre acest subiect și a lăsat de înțeles că este vorba despre o ipoteză care nu ar trebui să fie respinsă cu vehemență din start.

Acum, în cursul zilei de joi, și Alexandru Albu a fost chestionat în legătură cu această „speță”, cu ocazia conferinței de presă premergătoare meciului pe care Rapid îl va disputa chiar în compania celor de la CFR Cluj, sâmbătă, 10 februarie, cu începere de la ora 21:15, în Gruia, în etapa cu numărul 25 din acest sezon de Superliga.

Fotbalistul a fost destul de diplomat în abordarea acestui subiect, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de situații, și a spus că nu a fost contactat în mod oficial și că în prezent se concentrează doar pe ce are de făcut la Rapid.

„Nu știu nimic despre acest lucru (n.red. – transfer). Am primit mesaje. Eu sunt la Rapid, sunt cu gândul numai la Rapid și am un meci important. Dacă există cineva care poate vorbi despre asta, acela e impresarul meu. Mi-ar plăcea să prind un transfer în străinătate.

Eu acum sunt la Rapid. Până în vară, sunt aici. Am vorbit cu domnul Victor (n. red. – Angelescu) și mi-a spus să ne întâlnim pentru a vorbi. Nu discut cu niciun club. Eu nu mă ocup de partea aceasta. Locul meu este la antrenament”, a spus Alexandru Albu la conferința de presă.

Ce a spus Adrian Mutu despre acest subiect

Ipoteza unui eventual transfer al lui Alexandru Albu la CFR Cluj este alimentată în primul rând de faptul că fotbalistul mai are contract cu Rapid doar până la finalul acestui sezon.

Antrenorul formației din Gruia a explicat că, cel mai probabil, se va discuta concret despre acest subiect în interiorul clubului abia săptămâna viitoare, după meciul direct cu gruparea din Giulești.

De săptămâna viitoare vom vorbi despre acest subiect, dar am și vorbit aseară cu președintele clubului și le-am spus să gestioneze ei știrea asta. Nu neg, dar nici nu confirm.

 

V-am spus, prefer să vorbesc de săptămâna viitoare. Eu n-am nicio treabă personal cu acest lucru. Sunt trei părți implicate: jucătorul și cele două cluburi. În rest, eu n-am treabă despre acest lucru”, a spus Adrian Mutu recent, potrivit fanatik.ro.

The post Alexandru Albu, prima reacție despre transferul la CFR Cluj! „Impresarul meu poate vorbi despre asta” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top