sport

Răspunsul oficial al Farului despre interesul lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu! VIDEO

Răspunsul oficial al Farului despre interesul lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu! VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Răspunsul oficial al Farului despre interesul lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu a fost exprimat în direct, în cadrul celei mai recente ediții a emisiunii ProSport Live.

În cursul zilei de marți, patronul de la FCSB a anunțat că este interesat de aducerea tânărului atacant în viitorul apropiat și chiar a lăsat de înțeles că va urma să îl contacteze pe Gică Hagi în acest sens.

Ciprian Marica a exprimat poziția celor de la Farul în legătură cu interesul lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu, manifestat în cursul zilei de marți, în mod public

Ciprian Marica, acționar minoritar la campioana României, a fost întrebat în legătură cu acest subiect și a spus că este exclus ca o astfel de mutare să se perfecteze în acest punct al sezonului, în primul rând din cauza faptului că Louis Munteanu este în prezent doar împrumutat de Farul de la Fiorentina.

„Astăzi e imposibil! La vară orice e posibil, domnul Becali are suficienți bani să-și permită un jucător de talia lui Louis Munteanu. Nu ne privește pe noi, deocamdată este jucătorul Fiorentinei, noi n-avem posibilitatea de a-l da mai departe pe Louis Munteanu.

(n.r. despre propunerea lui Becali, Farul să-l cumpere pe Munteanu și să-l împrumute la FCSB) Sunt supoziții și idei, vom vedea, cert este că deocamdată, la nivel declarativ, se pot întâmpla lucruri! Acum rămâne să ne îndeplinim noi obiectivul, ne interesează ce vom face noi în acest sezon, vrem o participare în cupele europene și asta poate fi doar cu accesul în play-off.

Trebuie să ne gândim la o variantă care să fie un win-win, și pentru FCSB și pentru Farul! Deocamdată Louis Munteanu e la Farul și suntem foarte mulțumiți, a crescut foarte bine puștiul ăsta, dar parcă de la meci la meci prinde mai mult curaj”, a declarat Ciprian Marica, la ProSport Live.

The post Răspunsul oficial al Farului despre interesul lui Gigi Becali pentru Louis Munteanu! VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top