sport

Motivul pentru care o clientă a fost nemulțumită de Florin Dumitrescu! Reacția fostului jurat de la Chefi la Cuțite

Motivul pentru care o clientă a fost nemulțumită de Florin Dumitrescu! Reacția fostului jurat de la Chefi la Cuțite
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

De curând, Florin Dumitrescu a gătit la un restaurant. Ei bine, fostul jurat al emisiunii ”Chefi la Cuțite” a primit reclamații din partea unei cliente. De ce a fost nemulțumită femeia și cum a reacționat celebrul bucătar, puteți afla în continuarea articolului curent.

Florin Dumitrescu, acuzat de o clientă. De ce a fost nemulțumită femeia

Până în urmă cu câteva luni bune, Florin Dumitrescu a ocupat unul dintre scaunele juraților de la ”Chefi la Cuțite”. După ce și-a dat demisia din show-ul culinar de la Antena 1, celebrul chef a fost implicat în diferite proiecte. Mai nou, bucătarul este invitat să gătească la diverse restaurante din Capitală.

În weekend, fostul jurat de la ”Chefi la Cuțite” a organizat un brunch la Stejarii. Peste o sută de persoane au fost prezente la evenimentul respectiv, însă o clientă s-a arătat nemulțumită. Într-un mesaj, femeia a afirmat că Dumitrescu a neglijat masa la care se afla ea. Totodată, clienta a susținut că preparatele nu ar fi fost gătite de cunoscutul chef. Ulterior, aceste informații au ajuns în spațiul public.

Cum a reacționat Dumitrescu

După ce a aflat de nemulțumirea femeii, Florin Dumitrescu a ținut să facă lumină în acest sens. În cadrul unei postări pe Instagram, îndrăgitul bucătar a explicat cum stau, de fapt, lucrurile. Conform fostei vedete Antena 1, patru persoane de la masa respectivă s-au plâns în presă.

”Am avut o masă de patru persoane, patru persoane care au ales să se plângă în presă, au trimis scrisori către toate redacțiile, în care au spus că eu nu i-am băgat în seamă, că că eu nu am petrecut timp cu clienții, și că ei nu sunt siguri că eu am gătit. Și că copiii erau peste tot, că nu mi-am făcut treaba.

Ceilalți oameni s-au simțit bine, au fost oameni importanți acolo, oameni pe care îi cunosc, da, m-am plimbat pe la mese, după ce gătesc, mă plimb pe la mese, vorbesc cu oamenii și încerc și eu să fiu o gazdă cât se poate de bună. (…) Acești patru oameni care s-au plâns, dar nu la adresa restaurantului, s-au plâns la ziar”, a spus Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu va continua să gătească în restaurante, chiar dacă a primit aceste acuze. Ba chiar mai mult de atât, el s-a arătat foarte mulțumit de faptul că majoritatea clienților au fost încântați de brunch-ul pe care l-a organizat.

Articolul Motivul pentru care o clientă a fost nemulțumită de Florin Dumitrescu! Reacția fostului jurat de la Chefi la Cuțite apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top