sport

Lovitură grea pentru Adrian Mutu și CFR Cluj! Staff-ul „Briliantului” e izbit în plin: fostul internațional român, cu 9 ani jucați în Italia, dat afară de la Școala de Antrenori pentru că a chiulit de la cursuri! EXCLUSIV

Lovitură grea pentru Adrian Mutu și CFR Cluj! Staff-ul „Briliantului” e izbit în plin: fostul internațional român, cu 9 ani jucați în Italia, dat afară de la Școala de Antrenori pentru că a chiulit de la cursuri! EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Școala de Antrenori nu se abate de la nicio încălcare a regulilor bine stabilite și elimină fără nicun regret pe cursanții care chiulesc nemotivat de la cursuri. Instituția a început, ușor dar sigur, să își câștige o reputație în rândul școliilor din Europa.

Astfel că, oficialii FRF și profesorii de la Școala de Antrenori sunt deciși să nu ne mai abată sub nicio formă de la încălcarea regulamentelor.

„Bogdan Pătrașcu a fost anunțat că este eliminat pentru absențe nemotivate de la cursurile pentru Licența PRO!”

ProSport a aflat că un nume foarte cunoscut dintre foștii fotbaliști ai României a fost deja anunțat că este eliminat de la cursurile pentru Licența PRO din cauza faptului că a lipsit nemotivat de la trei module.

Personajul respectiv este fostul fotbalist al Sportului Studențesc, dar cu nouă sezoane jucate ulterior în Italia, Bogdan Pătrașcu. Acesta face parte de câțiva ani din staff-ul de lucru al lui Adrian Mutu, iar actualmente îi figurează „Briliantului” ca antrenor secund la CFR Cluj.

În cazul în care și-ar fi terminat cu brio cursurile pentru Licența PRO, Bogdan Pătrașcu avea dreptul să devină cu acte în regulă antrenor principal în Superliga din România.

FRF se bazează că oficialii cluburilor din România nu vor mai angaja antrenori paravan la prima ligă!

Totodată, deși nu au trecut încă la sancțiuni dure asupra cluburilor care încă mai angajează „antrenori paravan” pentru cei care nu posedă Licența PRO, deocamdată, FRF-ul se bazează că patronii din prima noastră ligă nu se vor încumenta să mai aducă astfel de tehnicieni pe la echipele lor.

Pe lângă faptul că vor avea probleme cu Federația Română de Fotbal, angajații respectivi stând mult mai atenți cu ochii pe cluburile respective, este și de evitat să îți aduci la propria ta echipă oameni care încă nu sunt formați sută la sută profesional.

În ultimul an și jumătate au tot fost astfel de probleme ridicate pe tema subiectului respectiv asupra lui Mihai Pintilii, Marius Croitoru, Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, cei care încă nu posedă licența PRO.

The post Lovitură grea pentru Adrian Mutu și CFR Cluj! Staff-ul „Briliantului” e izbit în plin: fostul internațional român, cu 9 ani jucați în Italia, dat afară de la Școala de Antrenori pentru că a chiulit de la cursuri! EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top