sport

Ianis Stoica l-a dezamăgit total pe Ioan Ovidiu Sabău: „Avea un salariu mai mare decât la FCSB. U Cluj i-a dat totul!” Dezvăluirile antrenorului: „A jucat chiar și când nu trebuia!”

Ianis Stoica l-a dezamăgit total pe Ioan Ovidiu Sabău: „Avea un salariu mai mare decât la FCSB. U Cluj i-a dat totul!” Dezvăluirile antrenorului: „A jucat chiar și când nu trebuia!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Universitatea Cluj a avut de-a face cu o situație neașteptată, în debutul acestui an. Ianis Stoica a decis să nu se mai prezinte la antrenamente. Jucătorul împrumutat de la FCSB a încercat să se transfere în Israel și a ajuns în cele din urmă la Hermannstadt. Decizia sa a părut una ciudată, mai ales că traversa cel mai bun moment al carierei la U Cluj.

„Nu mi s-a părut firesc și normal. Acest club i-a dat tot ce avea el nevoie”

Situația l-a dezamăgit total pe Sabău, sub conducerea căruia Ianis Stoica a marcat 9 goluri. „Se pun niște clauze, te pui de acord, semnezi niște înțelegeri și trebuie să le respecți. Tot ce s-a întâmplat cu Ianis nu mi se pare normal. Eu aveam un junior titular și a trebuit să găsesc alte variante, cu o săptămână înainte. Nu mi s-a părut firesc și normal. Acest club i-a dat tot ce avea el nevoie. Încredere, l-am pregătit, el a crescut foarte mult, a devenit un jucător important”, a spus Sabău care a amintit și cum l-a ajutat pe Ianis Stoica să depășească o perioadă nefastă: „Să nu uităm evoluțiile lui foarte modeste, faptul că a fost foarte mult contestat, iar după momentul în care am preluat eu, acest jucător a crescut foarte mult. Nu datorită mie, datorită grupului. Dar i-am dat încredere, am vorbit foarte mult cu el, l-am ajutat să-și revină și din punct de vedere mental și mă trezesc cu o săptămână înainte că el nu mai vrea să continue la U Cluj”.

„Noi l-am respectat în condițiile în care de multe ori n-ar fi trebuit să joace, pentru că a jucat foarte modest”

Antrenorul Universității a ținut să înlăture și zvonurile cum că jucătorul era prost plătit. „Clubul l-a respectat foarte mult, a avut și un salariu mai mare decât la FCSB, un club cu alte pretenții. Aici nu vreau să tragă niște concluzii cineva că de fapt noi suntem vinovați, că nu i s-au dat nu știu ce sume lui Ianis. Nu există. A fost plătit mai mult decât a fost plătit la FCSB.

Noi l-am respectat și el a crescut foarte mult la U Cluj. În acele condiții în care de multe ori n-ar fi trebuit să joace, pentru că a jucat foarte modest. Asta este realitatea, ați văzut și dumneavoastră. După carea, încet, el a început să se transforme. Pentru că și implicarea lui a fost alta, dar noi am stat tot timpul lângă el să-l ajutăm”, a precizat Ioan Ovidiu Sabău.

The post Ianis Stoica l-a dezamăgit total pe Ioan Ovidiu Sabău: „Avea un salariu mai mare decât la FCSB. U Cluj i-a dat totul!” Dezvăluirile antrenorului: „A jucat chiar și când nu trebuia!” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top