sport

Florinel Coman a ajuns la spital la 4 dimineața. Dezvăluirea momentului de la FCSB

Florinel Coman a ajuns la spital la 4 dimineața. Dezvăluirea momentului de la FCSB
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Florinel Coman este gata să dea totul pentru ca FCSB să cucerească, sezonul acesta, titlul de campioană a României. Acest lucru s-a văzut şi înaintea meciului cu Farul, disputat pe Arena Naţională, când Coman, unul dintre cele mai importante piese din lotul lui Elias Charalambous, a vrut să intre pe teren în ciuda problemele medicale pe care le întâmpina.

Mihai Stoica a făcut câteva dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut Florinel Coman, dar şi despre cum a dorit să dea totul pentru ca echipa lui să obţină cele trei puncte în partida cu Farul Constanţa. Astfel, fotbalistul a trecut cu vederea sfaturile medicilor şi a ales să fie prezent la derby.

Florinel Coman a ajuns la spital la 4 dimineața

Chiar dacă se confrunta cu probleme de ordin medical, Florin Coman a decis să facă parte din echipa lui Charalambous pentru meciul cu Farul. Astfel, şi-a făcut apariţia pe teren la începutul reprizei secunde, când l-a înlocuit pe Louis Phelipe. Mihai Stoica povestit că Florinel Coman a ajuns la spital la ora 4 dimineaţa şi că, în urma discuţiilor purtate cu medicii, a decis că poate evolua în meciul de pe Arena Naţională.

„Coman, la 4 jumătate dimineaţa era la spital, la un consult ORL, pentru că nu dormise toată noaptea. La 11 am fost în camera lui şi erau 40 de grade acolo. Tuşea şi îl durea rău în gât când înghiţea. Nu putea să mănânce. M-au sunat de acolo că are sinuzită, amigladele umflate şi el a zis că poate să joace. La 4 jumătate dimineaţa era la spitalul Ponderas. Doctorul a zis: Dacă tu crezi că ai super puteri, joacă… Şi el a zis că are super puteri”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Coman, prăbuşit emoţional la final de meci

Chiar dacă şi-a dorit foarte mult să fie pe teren în meciul cu Farul, Florinel Coman nu a putut să le asigure roş-albaştrilor cele trei puncte.

FCSB – Farul 1-1, în etapa 24 din Superliga. De ziua lui, Gică Hagi scoate un punct pe terenul liderului

Florinel Coman a acceptat cu greu că Farul a reuşit egalarea şi a avut o ieşire nervoasă, încercând să rupă şortul de pe el.

Coman este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul celor de la FCSB în acest sezon de SuperLiga, reuşind nu mai puţin de 10 goluri şi cinci pase decisive.

 

The post Florinel Coman a ajuns la spital la 4 dimineața. Dezvăluirea momentului de la FCSB appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top