sport

Ce s-a întâmplat în sala din Giulești între Cristina Neagu și fanii Rapidului. Liderul galeriei, Liviu Ungureanu alias Bocciu, s-a dus direct la jucătoare și a făcut asta

Ce s-a întâmplat în sala din Giulești între Cristina Neagu și fanii Rapidului. Liderul galeriei, Liviu Ungureanu alias Bocciu, s-a dus direct la jucătoare și a făcut asta
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

CS Rapid București a obținut o victorie importantă în derby-ul Ligii Naționale de handbal feminin, învingând echipa CSM București cu scorul de 30-28 (16-13), miercuri seara, pe teren propriu, în cadrul etapei a 16-a.

În februarie 2023, peisajul sportiv românesc a fost afectat de un incident la un meci dintre CSM București și Rapid. În acea perioadă, suporterii giuleșteni au șocat pe toată lumea atunci când au adresat injurii celei mai remarcabile jucătoare de handbal feminin din România.

 Liviu Ungureanu, liderul galeriei Rapid, și Cristina Neagu s-au împăcat 

Cu un an mai târziu, Cristina Neagu și suporterii Rapidului s-au împăcat. Sportiva de la CSM București a stat în mijlocul entuziaștilor giuleșteni și a fost surprinsă cu un cadou neașteptat din partea lui Liviu Ungurean, cunoscut sub numele de „Bocciu”, oferindu-i o eșarfă în semn de împăcare.

„Cristina Neagu, aplaudată în Giulești!

Liviu Ungurean i-a oferit în această seară căpitanului CSM o eșarfă a Rapidului, în semn de respect pentru tot ce a făcut pentru handbalul românesc!

Atâta timp cât suntem respectați – nu putem oferi înapoi decât respect!

Hai, Rapid!”, a transmis Handbal Rapid București.

Anul trecut, suporterii giuleșteni au hărțuit jucătoarea laureată de patru ori a titlului de cea mai bună handbalistă a lumii, adresându-i injurii după fiecare gol marcat.

Chiar în timpul interviului, Cristina Neagu a fost confruntată cu înjurăturile suporterilor de la Rapid, iar jucătoarea de la CSM București a răspuns cu o replică hotărâtă și fermă.

„Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este…

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor… Pe mine nu mă interesează ce cred ei.

Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii… Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, spunea Cristina Neagu după meci, conform Digi sport.

Liviu Ungurean: „I-am spus că noi suntem o galerie de gentlemen”

Liviu Ungurean afirmă că galeria Rapidului a fost cea care a exprimat dorința de reconciliere cu Cristina Neagu. În același timp, el a subliniat că o apreciază profund pe jucătoarea de la CSM București, considerând-o cea mai talentată handbalistă din România.

„Este o normalitate să o respectăm pe Cristina, atâta timp cât ne respectă. Ea fiind o mare jucătoare, noi fiind cea mai frumoasă galerie din România, așa este frumos, să ne respectăm. La final, am chemat-o eu. Trebuia să am un dialog cu ea, după tot ce s-a întâmplat în trecut. Am discutat, n-avem nimic de împărțit. Ea este o jucătoare extraordinară, eu conduc cea mai frumoasă galerie din România. Și nu este normal să avem discuții…

I-am spus că noi suntem o galerie de gentlemeni. O respectă, pentru că este o doamnă, este cea mai bună handbalistă a României. Și, în semn de respect, i-am dat eșarfa mea de la gât. E ceva normal. Și ea ne-a spus că ne respectă pe noi. Doar că așa se întâmplă, câteodată îți mai pierzi controlul. Galeria Rapidului întotdeauna își respectă adversarii”, a declarat Liviu Ungurean, pentru PlaySport.

The post Ce s-a întâmplat în sala din Giulești între Cristina Neagu și fanii Rapidului. Liderul galeriei, Liviu Ungureanu alias Bocciu, s-a dus direct la jucătoare și a făcut asta appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top