sport

Americanii au primele concluzii despre Enes Sali. S-au lămurit rapid cu „perla” lui Gică Hagi

Americanii au primele concluzii despre Enes Sali. S-au lămurit rapid cu „perla” lui Gică Hagi
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

FC Dallas, echipa la care joacă Enes Sali, a învins-o pe Aalborg BK, scor 3-1, în cadrul cantonamentului desfășurat în Marbella, Spania.

Presa americană deja a tras o primă concluzie în legătură cu prestația jucătorului român.

Americanii au primele concluzii despre Enes Sali. S-au lămurit rapid cu „perla” lui Gică Hagi

Enes Sali a fost titular în amicalul cu Aalborg BK și a reușit să-i uimească pe americani cu calitățile sale, dar și cu poziționarea sa în atac. Totuși, jurnaliștii din SUA sunt de părere că românul adus de la Farul ar trebui să dea dovadă de mai multă agresivitate pe teren.

„Enes Sali a demonstrat o bună calitate și poziționare în atac, dar ar putea să fie mai agresiv în duelurile cu mingea”, au scris cei de la bvmsports.com.

Tatăl lui Enes Sali, reacție dură după ce s-a spus că fiul său a ales să meargă în MLS din considerente financiare: „Nu există așa ceva!”

Engi, tatăl lui Enes Sali, spunea clar că nu s-a pus nici măcar o secundă problema ca fiul său să meargă la Dallas pentru bani.

„Așa a fost să fie, nu știu dacă e vorba de vreun secret. Suntem cu picioarele pe pământ, nici măcar o șampanie nu am băut, mulțumiți și fericiți. Și o spun pentru că Enes pleacă având fruntea sus. A câștigat un campionat, acum trebuie să-și vadă de treaba lui, să muncească și să arate că este jucătorul în care lumea a crezut, sper să nu dezamăgească. Nu ne îmbătăm cu apă rece.

(n.r. legat de faptul că familia fotbalistului ar fi dorit neapărat această mutare din considerente financiare) Nu există așa ceva, dacă aș fi vrut acest lucru, poate luam alte decizii cu mult timp înainte.

Nu vedem un leu sau doi lei și ne luăm… Și să știți ceva, despre bani a fost ultima mea întrebare! Am văzut bani, nu sunt un bogat, știu cum e să ai bani, știu și cum să nu-i ai, să le duci dorul. Important este să fii om, să nu ajungi pe arătură. Banii vin și pleacă, iar asta le-am implementat și copiilor mei”, spunea tatăl lui Enes Sali pentru ProSport.

The post Americanii au primele concluzii despre Enes Sali. S-au lămurit rapid cu „perla” lui Gică Hagi appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top