sport

Adrian Mititelu anunță un nou transfer la FCU Craiova: „E francez!”

Adrian Mititelu anunță un nou transfer la FCU Craiova: „E francez!”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

FCU Craiova nu a pus punct campaniei de achiziții a iernii. Potrivit lui Adrian Mititelu, încă un jucător se va alătura în scurt timp lotului condus de Giovanni Costantino.

Victoria cu Dinamo, scor 2-1, a reaprins speranțele pentru playoff. Distanța de Sepsi – ocupanta poziției cu numărul 6 – s-a redus la doar 3 puncte.

Transfer de ultimă oră la FCU Craiova. Adrian Mititelu aduce un jucător francez

Finanțatorul alb-albaștrilor a evitat să dezvăluie identitatea fotbalistului, dar a oferit câteva detalii. Este vorba despre un mijlocaș francez „de perspectivă”, care își va pune semnătura pe contract în cursul săptămânii viitoare.

Va fi cea de-a doua mutare din actuala perioadă de mercato, după fundașul central Rokas Lekiatas, adus din postura de jucător  liber de contract de la formația lituaniană Panevezys. De asemenea, au plecat Danny Henriques (la AEK Larnaca) și Apostolos Diamantis ( la Panserraikos).

„Avem un jucător pe care îl vom legitima săptămâna viitoare, e un tânăr de perspectivă, un jucător francez, dar care nu este ceva care să ne ajute pe moment. E foarte tânăr și în viitorul apropiat poate să ne ajute. Urmează săptămâna viitoare să-l legitimăm, e mijlocaș!

În rest, ăsta e lotul cu care atacăm returul și nu mai aduc. Și așa avem un lot foarte mare, avem 24 de jucători potențiali titulari, sunt jucători care stau pe bancă. Și așa sunt jucători supărați că nu joacă”, a declarat Adrian Mititelu pentru prosport.ro.

Costantino a reintrat în grațiile patronului

Dacă după eșecul cu Rapid era atât de supărat încât îi cerea public să demisioneze, între timp patronul a revenit la sentimente mai bune față de Giovanni Costantino. Acesta l-a impresionat datorită cunoștințelor teoretice, dar și pentru că a reușit să învețe limba română în câteva luni, așa cum a promis.

„Mi-a zis de la prima întâlnire că el în 2-3 luni va învăța limba română. S-a ținut de cuvânt. Chiar eram curios cum stă. Am rămas și eu uimit. Acum o vorbește binișor. Atunci, în Giulești, a fost o scăpare făcută de mine. Îmi place de el, îmi place cum muncește. E tânăr. E tobă de carte, foarte bun teoretician. Ca om e foarte perspicace, combativ. Când are dreptate, își susține punctul de vedere. Are un stil asemănător cu cel al oltenilor. Mergem la ocupația romană, Legiunea a XIII-a Gemina. Facem legături între olteni și ei”, a spus Mititelu, la finalul meciului cu Dinamo, conform gsp.ro.

Articolul Adrian Mititelu anunță un nou transfer la FCU Craiova: „E francez!” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top