sport

Silviu Lung Jr. a făcut recuperarea cu kinetoterapeutul echipei naționale și ar putea reveni chiar împotriva Rapidului. ”Sunt din ce în ce mai bine și abia aștept să revin pe teren”. Ce spune despre interesul Rapidului. EXCLUSIV

Silviu Lung Jr. a făcut recuperarea cu kinetoterapeutul echipei naționale și ar putea reveni chiar împotriva Rapidului. ”Sunt din ce în ce mai bine și abia aștept să revin pe teren”. Ce spune despre interesul Rapidului. EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Accidentat în primul meci oficial din acest an, cu Sepsi, portarul Politehnicii Iași, Silviu Lung Jr, ar putea reveni pe teren undeva spre sfârșitul lunii februarie. Goal-keeperul în vârstă de 34 de ani a suferit o disjuncție a umărului în deplasarea de la Sepsi, a ratat deja două meciuri, cu U Cluj și FC Botoșani și nu va fi apt nici pentru următoarele două, cu Voluntari și Petrolul.

Silviu Lung jr. ar putea reveni contra Rapidului

În cel mai fericit caz, dacă recuperarea va decurge fără probleme, Silviu va treveni între buturile Iașiului în partida cu Rapid, de pe teren propriu, din etapa a 27-a, în jurul datei de 24 februarie, ori în deplasarea de la Craiova, cu FCU, din runda următoare.
A făcut recuperarea cu Alin Burileanu, kinetoterapeutul echipei naționale

După perioada de repaus recomandată de medici, goal-keeperul Iașiului a făcut recuperarea acasă, la Craiova, chiar cu kinetoterapeutul echipei naționale, Alin Burileanu, la clinica acestuia.

Silviu spune că se simte mai bine, și-a dat jos orteza de la umăr și de săptămâna viitoare va reveni la antrenamentele Politehnicii.

”Am făcut recuperare cu cei mai buni specialiști, cu Alin Burlineanu, kinetoterapeutul echipei naționale, care are clinica Prokinetic. Sunt cam cei mai buni din țară pe recuperare sportivă. Acum sunt din ce în ce mai bine. Săptămâna viitoare voi relua antrenamentele. De luni o să revin pe teren și o să încep treptat cu echipa. Am avut o orteză și am dat-o jos, iar acum încerc să lucrez la mână, la flexibilitate, să repun musculatura în funcțiune”, a declarat Silviu Lung Jr pentru ProSport.

”Cea mai mare fericire este că nu a fost nevoie de operație”

Silviu Lung Jr s-a temut de ce e mai rău după accidentarea la umăr din meciul cu Sepsi, dar a răsuflat ușurat după ce medicii i-au transmis că disjuncția suferită nu necesită intervenție chirurgicală.

”Totul e bine că nu a fost ceva grav și nu a necesitat intervenție chirurgicală. Asta e cea mai mare fericire a mea, că nu a fost nevoie de operație. Voi merge acum din nou la un control la București, la cel mai bun doctor pe umeri din țară și totul e bine. Abia aștept să revin pe teren! E îngrozitor fără să joci!”, a completat Silviu.

Silviu Lung jr. vorbește despre transferul la Rapid: ”Îmi place stabilitatea”

Silviu Lung Jr a confirmat interesul Rapidului pentru el după plecarea lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid și spune că a decis să continue la Politehnica Iași.

”Nu e noutate pentru mine să se vorbească de un transfer. De când am început fotbalul mereu au fost discuții în perioadele de transferuri, eram dat mereu pe la o echipă sau alta. Dar mie îmi place stabilitatea și dacă mă simt bine undeva, rămân acolo”, și-a motivat Lung decizia de a continua la Politehnica Iași.

The post Silviu Lung Jr. a făcut recuperarea cu kinetoterapeutul echipei naționale și ar putea reveni chiar împotriva Rapidului. ”Sunt din ce în ce mai bine și abia aștept să revin pe teren”. Ce spune despre interesul Rapidului. EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top