sport

Fabrizio Romano face anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe. Unde va juca francezul din vară: „Au avansat negocierile”

Fabrizio Romano face anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe. Unde va juca francezul din vară: „Au avansat negocierile”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Renumitul jurnalist italian Fabrizio Romano (30 de ani) face anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe (25), al cărui contract cu PSG expiră la finalul sezonului 2023 – 2024.

Unde va juca francezul din vară, potrivit celor mai recente informații care au intrat în posesia lui Romano. Actele nu s-au semnat încă, dar Mbappe ar fi luat decizia mult așteptată de toată lumea fotbalului.

Fabrizio Romano face anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe. Unde va juca francezul din vară

„Telenovela Kylian Mbappe” va continua să țină capul de afiș al presei internaționale până în momentul în care starul din naționala Franței va da cu pixul pe contract. Însă, timpul de așteptare este pe cale să expire, după cum au anunțat multiple rapoarte din presa internațională. Pe 30 ianuarie, presa din Spania anunța că în maxim două săptămâni de la acea dată, Kylian Mbappe va face un anunț cu privire la viitorul său.

Câteva zile mai târziu, renumita publicație Le Parisien, din Franța, a anunțat că Mbappe a luat decizia și va semna cu Real Madrid. Însă, nimic nu s-a confirmat până în acest moment.

Cu toate acestea, renumitul jurnalist italian Fabrizio Romano susține că negocierile au avansat și alegerea lui Kylian Mbappe pare să fie din ce în ce mai previzibilă. Potrivit celor mai recente informații care au intrat în posesia lui Romano, starul din naționala Franței ar urma să plece de la PSG la finalul acestui sezon, după șase ani petrecuți în capitala Franței. Destinația? Madrid, unde va semna cu Real, cel mai titrat club din istoria fotbalului.

Fabrizio Romano anunță că nimic nu s-a semnat până în acest moment, însă din sursele sale, la Real Madrid plutește un val de încredere în privința transferului lui Kylian Mbappe:

„Real Madrid continuă să avanseze cu multă încredere în ceea ce privește acordul cu Kylian Mbappe, dar încă nu a fost semnat nimic. Decizia oficială va fi anunțată de jucător și este așteptată să vină în curând!

Nasser Al Khelaifi și PSG nu au primit momentan nicio comunicare oficială. Este un pas crucial, care reprezintă o parte a pactului cu Kylian”, notează Fabrizio Romano, pe Twitter.

PSG i-a găsit deja înlocuitor lui Mbappe

Tot în presa internațională, în ultimele zile s-a scris că PSG i-a găsit deja înlocuitorul perfect lui Kylian Mbappe, însă fotbalistul va costa clubul peste 100.000.000 de euro.

Este vorba despre internaționalul portughez Rafael Leao, de la AC Milan, care la finalul sezonului 2021 – 2022 a fost declarat cel mai bun jucător din Serie A.

Cotat la 90.000.000 de euro de site-urile de specialiate, Leao mai are contract cu AC Milan până în iunie 2028, astfel că „rossonerii” nu vor accepta să îi dea drumul prea ușor.

În actuala stagiune, Rafael Leao a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase decisive, într-un total de 27 de meciuri jucate.

The post Fabrizio Romano face anunțul momentului despre transferul lui Kylian Mbappe. Unde va juca francezul din vară: „Au avansat negocierile” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top