sport

Dinamo negociază transferul atacantului de 1,92 metri! Kopic încearcă salvarea cu un francez de 31 de ani

Dinamo negociază transferul atacantului de 1,92 metri! Kopic încearcă salvarea cu un francez de 31 de ani
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Dinamo a „lanterna roșie” în clasamentul din Superliga și caută cu disperare un atacant care să o salveze de la retrogradare.

Ultimul intrat pe lista alb-roșiilor este un atacant francez în vârstă de 31 de ani care măsoară 1,92 de metri!

Dinamo negociază transferul unui atacant francez de 1,92 metri! Cine este alesul lui Zeljko Kopic

Dinamo caută de o lună în jumătate un atacant, dacă nu chiar doi, care să marcheze constant și să scoată astfel echipa din subsolul clasamentului. Fără succes până acum, spre disperarea fanilor dinamoviști. Pe radarul grupării roș-albe a intrat însă de curând atacantul francez Jordan Gele, fost la Șelimbăr în liga secundă, cel care însă mai are și o altă ofertă atractivă din Elveția, conform iamsport.ro.

Jordan Gele este un produs al lui Paris Saint-Germain și INF Clairefonainte, iar de-a lungul carierei sale a jucat pentru FC Mulhose, FC Nantes B, Winterhur, Rapperswill-Jona, CSC Șelimbăr și FC Will 1900.

În criză mare de timp, Dinamo se pregătește să facă oferta: ”Azi primim răspunsul”

Fostul fotbalist de la CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu, Sepsi și Hermanstadt, Ousmane Viera, agentul lui Jordan Gele, a dezvăluit că marți așteaptă un raspuns final de la oficialii dinamoviști. Impresarul anunță că jucătorul său își dorește enorm să semneze cu Dinamo, în ciuda situației dramatice în care se găsește gruparea alb-roșie.

”Jordan este pe listă. Am vorbit cu cineva de la Dinamo, nu-i voi spune numele. Momentan, nu au făcut o ofertă concretă. Ei caută alt calibru de jucători. Mâine (n.r. – marți, 6 februarie) vom primi un răspuns final. Sperăm că o să-l aleagă pe Jordan.

El a fost pe listă în vară, l-a dorit Ovidiu Burcă, dar Șelimbăr nu a vrut să-l lase să plece. Am vorbit cu Ovidiu atunci, era foarte interesat, dar nu s-a materializat nimic. Acum, el are oferte. Și din Elveția, dar și din Liga 1, din România.

El vrea doar la Dinamo. Îi place clubul și el vrea aici. M-au sunat echipe din Liga 1. El preferă Dinamo. (n.r. – Vrea la Dinamo, chiar dacă echipa este pe ultimul loc și are altă ofertă din Liga 1?) Da, da. Mâine vom avea un răspuns”, a spus Ousmane Viera.

Dinamo i-a transferat în această iarnă pe Georgi Milanov (Al Dharfa – liber de contract), Darko Velkovski (El Etifaq – liber de contract), Domagoj Pavicic (Aris Salonic – împrumut până în vară), Eddy Gnahore (Ascoli – liber de contract), Petru Neagu (FC Bălți, Republica Moldova – liber de contract) și pe portarul Dorian Răilean (Chindia – liber de contract).

 

The post Dinamo negociază transferul atacantului de 1,92 metri! Kopic încearcă salvarea cu un francez de 31 de ani appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top