sport

De necrezut! După ce l-a pierdut pe Octavian Popescu, Universitatea Craiova a renunțat la Dani Popescu, fratele fotbalistului de la FCSB, la doar 3 zile după ce l-a transferat. EXCLUSIV

De necrezut! După ce l-a pierdut pe Octavian Popescu, Universitatea Craiova a renunțat la Dani Popescu, fratele fotbalistului de la FCSB, la doar 3 zile după ce l-a transferat. EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

După ce l-a pierdut pe actualul jucător al FCSB, Octavian Popescu, fiindcă n-a dorit să plătească suma de transfer clubului Regal Bucureşti, Universitatea Craiova a renunţat şi la fratele acestuia, Dani Popescu, în vârstă de 16 ani.

Antrenorii grupei de juniori a clubului din Bănie au considerat că Dani Popescu nu este destul de valoros pentru a mai rămâne la echipă.

Universitatea Craiova a considerat că fratele lui Octavian Popescu nu este suficient de bun pentru a rămâne în Bănie 

La câteva zile după ce se înţeleseseră pentru transferul lui Dani Popescu, după cum a anunțat ProSport în exclusivitate, oficialii de la Universitatea Craiova s-au răzgândit şi nu-i vor mai oferi acestuia un contract. Antrenorii care şi-au asumat decizia de a renunţa la jucătorul de 16 ani sunt Daniel Mogoşanu, fost selecţioner la naţionalele de juniori ale României, şi Ştefan Florescu, campion anul trecut în Liga de Tineret cu juniorii Universităţii Craiova, precum şi Bogdan Vrăjitoarea. Aceştia au considerat că Dani Popescu nu este superior jucătorilor care evoluează pe acelaşi post la juniorii Universităţii Craiova, iar contractul între club şi jucător nu a mai fost semnat.

Dani Popescu s-a antrenat în Bănie şi aştepta să fie înregimentat de Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru spera ca acesta să-şi depăşească fratele, dar în cele din urmă toată afacerea a căzut. Dani Popescu, fratele lui Octavian Popescu de la FCSB, era format la CSS Nucet, la fel ca fotbalistul din Superliga, şi activa la academia FCSB de doi ani.

În 2020, Mihai Rotaru l-a pierdut pe actualul jucător de la FCSB, fiindcă a refuzat să achite în 2020 o sumă de 200.000 de euro clubului Regal Bucureşti, de care aparţinea fotbalistul.

Dani Popescu n-a rămas la Universitatea Craiova

Octavian Popescu a jucat un an la Universitatea Craiova, dar numai la formaţia secundă, în Liga a III-a, sub comanda lui Adrian Iencsi, actualul secund al lui Cristiano Bergodi la Rapid. Tavi Popescu a fost remarcat de Victor Piţurcă, care l-a solicitat la antrenamentele primei echipe a Ştiinţei, dar unde nu a apucat să debuteze.

În schimb, FCSB l-a transferat pe jucătorul format la Nucet, la sugestia lui Giovanni Becali, iar între timp Tavi Popescu (21 de ani) a acumulat 145 de meciuri, în care a reuşit 21 de goluri şi tot atâtea pase decisive, fiind cotat de publicația Transfermarkt la 3,4 milioane de euro.

În vârstă de 16 ani, Dani Popescu joacă pe acelaşi post precum fratele său, extremă stânga. Tavi şi Dani sunt fiii lui Beniamin Popescu, fostul mijlocaş de la Cimentul Fieni, Chindia Târgovişte şi Jiul Petroşani, şi nepoţii lui Octavian Popescu, fostul mijlocaş al Universităţii Craiova şi al Politehnicii Timişoara

The post De necrezut! După ce l-a pierdut pe Octavian Popescu, Universitatea Craiova a renunțat la Dani Popescu, fratele fotbalistului de la FCSB, la doar 3 zile după ce l-a transferat. EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top