sport

Alex Băluță l-a fascinat ca nimeni altul pe Gigi Becali! Ce a descoperit patronul FCSB. VIDEO

Alex Băluță l-a fascinat ca nimeni altul pe Gigi Becali! Ce a descoperit patronul FCSB. VIDEO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Se poate spune că Alex Băluță a reușit să îl fascineze pe Gigi Becali, fapt ce reiese în mod clar în urma ultimelor declarații făcute public de patronul de la FCSB în legătură cu fotbalistul în vârstă de 30 de ani.

Finanțatorul vicecampioanei României s-a declarat încântat de determinarea arătată de fostul jucător de la Universitatea Craiova în timpul meciurilor și susține chiar că acesta ar accepta să evolueze pe orice poziție în teren, în afara celei de portar bineînțeles.

Gigi Becali este încântat de modul în care evoluează Alex Băluță pentru FCSB în această perioadă a sezonului

Această reacție a venit în contextul în care, înaintea meciului cu Farul Constanța, Becali a susținut că Băluță va fi folosit în poziție de inter, în locul lui Darius Olaru, care a fost suspendat pentru această partidă, fapt ce nu s-a mai întâmplat însă în cele din urmă.

„Băluță… dacă îl pui și portar, apără și portar. De ce? El își dă viața. Asta are omul, ambiție oltenească. Îl pui portar, apără! Nu, portar, că e glumă, dar dacă îl pui fundaș central, el joacă. Își dă viața, ambiția lui, aleargă mult, joacă orice”, a spus Gigi Becali în cursul zilei de marți.

Pe de altă parte, cu aceeași ocazie, omul de afaceri din Pipera l-a criticat pe brazilianul Luis Phelipe, jucător adus abia în această iarnă, iar la scurt timp a apărut primul club din Superliga interesat de aducerea lui. Este vorba chiar despre fosta sa echipă, Poli Iași.

„Ce să mai comentez eu în plus acum? Eu am spus încă de la început că Luis Phelipe trebuia să mai stea la noi cel puțin șase luni ca să se mai prindă experiență pentru un posibil transfer la FCSB. Eu unul știam că el o să treacă și prin astea.

Când ajungi acolo trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Sau cine îl transferă trebuie să strângă despre el toate informațiile. Dar pe mine nu mă mai miră nimic. Acum trei săptămâni el era Pele pentru FCSB, era unt pe pâine, iar acum nici măcar unt pe pâine nu mai este? Untul de pe pâine s-a topit? Păi cum vine asta?

Eu cred că și el și-a luat toate măsurile de siguranță și cred că știe să treacă peste aceste critici, mai ales când rămâi pe bancă după prima repriză. Așa este la FCSB, iar eu zic că nu e treaba mea să vorbesc despre cum trebuie să gestioneze cei de acolo această situație cu el. Mă întrebați dacă l-aș lua înapoi la Poli Iași? Eu unul aș avea nevoie de Luis Phelipe și nu aș spune niciodată nu unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemenea posibilitate”, a spus Leo Grozavu, antrenorul formației din Copou, pentru ProSport.

The post Alex Băluță l-a fascinat ca nimeni altul pe Gigi Becali! Ce a descoperit patronul FCSB. VIDEO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top