sport

Marius Șumudică, reacție categorică despre scandalul cu bașkanul lui Gaziantep din avion! „În primul rând, vreau să spun asta”

Marius Șumudică, reacție categorică despre scandalul cu bașkanul lui Gaziantep din avion! „În primul rând, vreau să spun asta”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marius Șumudică dezminte informația apărută în presa din Turcia, cum că președintele lui Gaziantep i-a reproșat jocul modest pe care l-a practicat echipa la ultimul meci din campionat.

Totodată, antrenorul român a ținut să clarifice că nu există nicio disensiune între el și conducere și că clubul pe care-l pregătește se află în obiectiv.

Marius Șumudică a lămurit situația de la Gaziantep 

Marius Șumudică nu s-a înhămat la o misiune difcilă în al doilea mandat la Gaziantep. Antrenorul român a acceptat provocarea de a salva echipa de la retrogradare, având în vedere că Alexandru Maxim și coechipierii săi ocupau ultimul loc în clasament, cu 5 puncte mai puțin decât următoarea poziție.

Însă, sub comanda lui Șumudică, Gaziantep a început să acumuleze puncte și a ieșit din zona fierbinte. Doar că, în această perioadă, turcii au scris că președintele clubului i-ar fi reproșat antrenorului român modul în care a evoluat echipa împotriva lui Kasimpasa, în înfrângerea cu 2-4. Informație pe care Marius Șumudică a ținut să o infirme și să specifice că nu a avut nicio discuție cu cel care o conduce pe Gaziantep.

„N-am avut nicio discuție cu bașkanul în avion pe subiectul apărut în presă! Am evitat o perioadă foarte îndelungată să apar în vreun fel în mass-media, pentru că am preferat să mă concentrez pe munca mea de la Gaziantep.

În primul rând, vreau să spun că n-am avut nicio discuție cu ’bașkanul’ în avion, după meciul cu Kasimpașa, pe subiectul apărut în presă! Mi-am asumat un obiectiv, riscând chiar să plătesc o amendă. Am luat echipa la cinci puncte de primul loc retrogradabil și acum sunt la 3 puncte de linia roșie!

Am venit la Gaziantep, cu inima deschisă, asumându-mi riscuri, anume plata unei amenzi în cazul ratării obiectivului, salvarea de la retrogradare! Pe un salariu pe care nu știu câți antrenori l-ar fi acceptat… La această oră, când citesc aceste informații, suntem plasați perfect pentru atingerea obiectivului.

Când am venit la Gaziantep, echipa era pe ultimul loc, la 5 puncte în spatele primei echipe aflate peste linia retrogradării.

Acum, echipa are 3 puncte avans față de primul loc retrogradabil. Mai mult, într-un clasament întocmit de când am preluat echipa, Gaziantep se află pe locul 10. Astfel, chiar nu înțeleg de unde atâtea presiuni și «bombițe» aruncate.

Nu e prima oară când nu înțeleg oamenii și posibilele interese ascunse care nasc asemenea subiecte”, a declarat Marius Șumudică pentru DigiSport.

În acest moment, Gaziantep a urcat 6 poziții în campionat și ocupă locul al 14-lea, cu 15 puncte acumulate. De asemenea, Marius Șumudică a reșit să califice echipa în optimile Cupei Turciei, după succesul cu 2-1 împotriva lui Etimesgut.

The post Marius Șumudică, reacție categorică despre scandalul cu bașkanul lui Gaziantep din avion! „În primul rând, vreau să spun asta” appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top