sport

Zeljko Kopic, lăudat după debutul la Dinamo. „Asta am văzut la el”. Cine spune că echipa din „Ștefan cel Mare” trebuie să cumpere jucători „fără șuruburi în picioare”. Video

Zeljko Kopic, lăudat după debutul la Dinamo. „Asta am văzut la el”. Cine spune că echipa din „Ștefan cel Mare” trebuie să cumpere jucători „fără șuruburi în picioare”. Video
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Zeljko Kopic are o misiune foarte grea la Dinamo. Șefii l-au adus să salveze echipa deși fanii l-ar fi vrut pe Florin Bratu, fost atacant la trupa din Ștefan cel Mare. Invitat în emisiunea Dinamo 7/9, actorul Alex Conovaru l-a lăudat pe Željko Kopić și a spus că tehnicianul croat i-a lăsat o impresie bună la duelul de debut, chiar dacă roș-albii au pierdut duelul cu Sepsi.

Alex Conovaru l-a lăudat pe Zeljko Kopic

Dinamo încearcă să se salveze de la retrogradare cu Željko Kopić. Antrenorul croat a fost alegerea surpriză a conducătorilor, după ce au fost refuzați de Liviu Ciobotariu și au negociat cu Florin Bratu. Cu el pe bancă, trupa din Ștefan cel Mare a pierdut primul duel cu Sepsi cu 2-1. Prima repriză a fost un coșmar, iar trupa din Sfântu Gheorghe a condus cu 2-0 la pauză.

„A venit băiatul ăsta (n.r Željko Kopić) și vorbeam cu tata în dimineața meciului cu Sepsi și îmi spunea că este foarte curios să vadă ce se va întâmpla. Și chiar l-am întrebat dacă se așteaptă ca jucătorii lui Dinamo să învețe să dea o pasă sau să facă preluarea? Să iasă la pasă, să se dubleze.

Prima repriză a fost greu de privit, dar la pauză lucrurile s-au schimbat, iar asta înseamnă că a avut reacție. Asta am văzut la el! Am văzut că a schimbat repede și Dinamo a avut reacție. Nu știu ce le-a spus în vestiar și cum a reușit să-i motiveze. Vorba lui bezmeticul ăla de Șumudică, nu are o baghetă magică”, a declarat actorul Alex Conovaru, în emisiunea Dinamo 7/9.

Dinamo se află într-o situație foarte grea. „Câinii” ocupă locul 15 cu doar zece puncte câștigate în 18 etape, iar fanii așteaptă o campanie de achiziții furibundă.

„Trebuie să fie aduși jucători, iar pentru asta trebuie bani. Și nu trebuie aduși jucători cu șuruburi în picioare (n.r. care au avut accidentări grave). Am văzut discursul lui Șucu în care și-a cerut scuze și a promis că va scoate banii pentru transferuri. Asta vreau și eu de la cei care sunt acum, să iasă și să spună că vor aloca un buget pentru transferuri”, a mai spus invitatul emisiunii Dinamo 7/9.

Actorul Alex Conovaru este unul dintre cei mai înfocați fani ai lui Dinamo și membru de seamă al programului DDB.

Articolul Zeljko Kopic, lăudat după debutul la Dinamo. „Asta am văzut la el”. Cine spune că echipa din „Ștefan cel Mare” trebuie să cumpere jucători „fără șuruburi în picioare”. Video apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top