sport

România – Germania 7-5, Live Video Online la Campionatul Mondial de handbal feminin. Început excelent pentru jucătoarele lui Florentin Pera

România – Germania 7-5, Live Video Online la Campionatul Mondial de handbal feminin. Început excelent pentru jucătoarele lui Florentin Pera
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Știrea inițială

România – Germania este Live Video Online pe ProSport.ro, în prima etapă a Grupelor Principale de la Campionatul Mondial de handbal feminin, competiție care se desfășoară în această perioadă în Danemarca, Norvegia și Suedia. (AICI VIDEO)

Jucătoarele pregătite de Florentin Pera au ajuns în această fază a competiției după ce în prima grupă de la acest turneu final au învins în mod clar Chile și Serbia, dar au fost învinse, la fel, destul de categoric, de Danemarca.

România – Germania, Live Video Online de la 19:00, primul meci din Grupa Principală de la Campionatul Mondial de handbal feminin

Astfel, „tricolorele” au intrat în această grupă principală 3 cu două puncte, la egalitate cu Polonia, și la două puncte în spatele Danemarcei și Germaniei, în condițiile în care în fazele eliminatorii se vor califica doar primele două clasate.

În acest context, este clar că acest meci cu Germania are șanse foarte mari să fie decisiv în lupta pentru locul 2, dacă apreciem că Danemarca nu ar urma să aibă mari emoții în adjudecarea primei poziții. România se va mai duela în această grupă cu Polonia și Japonia.

După cum se știe deja foarte bine, Cristina Neagu, vedeta naționalei României, nu a bifat vreun minut până acum la acest Campionat Mondial din cauza unor probleme medicale.

Cum a prefațat președintele FRH acest duel

Există unele așteptări legate de faptul că jucătoarea de la CSM București ar putea intra pe teren la partida cu Germania, speranțe generate de anunțul făcut în acest sens, în exclusivitate pentru ProSport, de Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal.

Cristina Neagu va încerca să intre azi (n.r. miercuri, 6 decembrie, la antrenament) la joc. E destul de greu și pentru ea. Dar pe zi ce trece Cristina este mai bine și sperăm să o vedem pe teren în meciul cu Germania. Ce pot să vă spun este că nu este încă refăcută în proporție de 100%. Cristina știe cel mai bine cum se simte în această perioadă, cert este că suntem cu toții alături de ea”, a spus el.

De asemenea, liderul de la FRH a prefațat cu această ocazie și jocul de joi seară, unul extrem de important pentru echipa lui Florentin Pera: „Ne așteaptă un meci dificil în fața Germaniei. E o partidă decisivă pentru echipa noastră la acest turneu final. Fetele trebuie să regăsească motivația pentru următoarele meciuri. Asta este, sportul aduce momente de bucurie, dar din păcate și de tristețe, așa cum s-a întâmplat după meciul cu Danemarca. Ce le-am transmis fetelor noastre? Să țină capul sus! Am pierdut cu Danemarca, dar eu zic că putem să legăm trei victorii în următoarele meciuri cu Germania, Japonia și Polonia și să ne atingem obiectivul la acest Campionat Mondial”. 

The post România – Germania 7-5, Live Video Online la Campionatul Mondial de handbal feminin. Început excelent pentru jucătoarele lui Florentin Pera appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top