sport

Reacția presei din Germania, după dezastrul României de la Campionatul Mondial. Unde cred nemții că au clacat jucătoarele lui Florentin Per

Reacția presei din Germania, după dezastrul României de la Campionatul Mondial. Unde cred nemții că au clacat jucătoarele lui Florentin Per
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

 

„Germania a trecut un adevărat test de caracter și a obținut a patra victorie, 24-22 contra României. Ușile către sferturile de finală se deschid larg, a fost o victorie deosebit de importantă, însă România a avut un start mai bun.

Româncele au găsit soluții bune pe jocul pozițional, Daciana Hosu a avut o mulțime de parade, astfel că România a avut un avantaj de trei goluri la pauză. În repriza secundă, meciul a fost decis de MVP-ul Katharina Filter, care a avut un procentaj de aproape 50% în poartă, iar deficitul s-a topit.

Cu spirit de luptă și mult caracter, Germania a preluat controlul într-un meci fizic și a început să se distanțeze. Echipa lui Florentin Pera nu a avut mult timp soluții în ofensivă, însă pe final s-a apropiat din nou din cauza lipsei de concentrare a Germaniei.

Până la urmă, o victorie meritată, iar Germania va continua cu un meci împotriva Serbiei, în timp ce România va înfrunta Japonia”, a scris Bild.

The post Reacția presei din Germania, după dezastrul României de la Campionatul Mondial. Unde cred nemții că au clacat jucătoarele lui Florentin Per appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top