sport

LIVE TEXT | România – Germania. Joc senzațional al naționalei de handbal, Cristina Neagu face spectacol

LIVE TEXT | România – Germania. Joc senzațional al naționalei de handbal, Cristina Neagu face spectacol
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

România – Germania 15-16 (12-9)

Min. 41: Eșec total în faza ofensivă. Hosu ne salvează din nou, dar nemțoaicele reușesc să egaleze.
Min. 39: Pintea nu reușește să înscrie după o intervenție excelentă a lui Hosu. Echipa României încearcă să găsească căi de pătrundere în terenul adversar, având în vedere ratarea ocaziilor din partea extremelor tricolore.
Min. 35: Dindiligan își adaugă numele pe lista marcatorilor. Neagu ocupă poziția centrală, Buceschi a fost mutată pe postul de inter stânga, iar Andreea Popa se află pe inter dreapta.
Min.33: Laslo îl păcălește pe portarul advers cu o lovitură plasată!
Min. 31:  Se reia meciul
România conduce la pauză, scor 12-9!

Min. 30: Cristina Neagu, fabuloasă la ultima acțiune din prima parte! 12-9
Min. 29: Decizie greșită a arbitrilor sloveni. Împinsă evident, Buceschi aruncă în capul portarului advers și primește o eliminare de două minute. 11-9
Min. 28: Cristina Neagu aruncă inteligent, de pe picioare, pe un culoar văzut doar de ea. 11-8
Min. 27: Eliza Buceschi, sigură din nou de la 7 metri. 10-7
Min. 26: Daciana Hosu apără și o aruncare de la 7 metri! Primă repriză fenomenală. 9-7
Min. 24: Neagu și Pintea combină perfect, schemă frecventă și la CSM București. România are și superioritate numerică timp de două minute. 9-7
Min. 23: Florentin Pera cere time-out. Ofensiva României nu funcționează, dar tabela arată bine datorită intervențiilor Dacianei Hosu. 8-7
Min. 20: Prima acțiune cu Neagu în teren. Cristina pasează bine în extremă, dar Dincă trage în portar. Primim gol în superioritate numerică. 8-7
Min. 19: Selecționerul Germaniei cere primul time-out al partidei. Cristina Neagu încă nu a pășit pe parchet, dar își încurajează cu putere colegele. 8-5
Min. 18: Crina Pintea își domină adversarele pe semicerc! Hosu apără din nou fantastic. 8-5
Min. 17: Grijseels aruncă mult peste poartă dintr-o aruncare de la 7 metri. 7-5
Min. 14: Buceschi marchează și pe contraatac, după o „paradă” excepțională a Dacianei Hosu. 7-5
Min. 11: Eliza Buceschi înscrie de la 7 metri. 6-3
Min. 9: Buceschi face o fentă superbă de pasă spre extremă, intră printre două adversare și aruncă imparabil. 5-3
Min. 7: Sonia Seraficeanu nu ratează din extrema dreaptă! 4-3
Min. 5: Crina Pintea scapă de marcaj și înscrie cu o aruncare lângă bară. Linia de 9 metri a Germaniei nu funcționează, a doua aruncare peste poartă. 3-1
Min. 3: Laslo, aruncare fenomenală, direct în vinclu! 2-1
Min. 3: Eliza Buceschi aruncă de pe picioare, de la mare distanță, și înscrie. Apărarea „tricoloră” funcționează bine.1-1
Min 1: A început partida! Cristina Neagu este pe banca de rezerve.

România înfruntă Germania în această seară, la ora 19:00, la Campionatul Mondial de handbal feminin. Partida poate fi urmărită live pe playsport.ro.

Calificate în grupa principală, tricolorele au mare nevoie de victorie pentru a păstra intacte șansele la sferturi. Le așteaptă, însă, o misiune extrem de dificilă.

România –  Germania, live de la 19:00. Meci decisiv la Campionatul Mondial de handbal feminin

Dacă România are doar două puncte în clasamentul destinat grupei principale, din cauza eșecului usturător suferit în fața Danemarcei, Germania a ajuns în această fază a competiției cu maximum de puncte. Ne așteaptă, prin urmare, un meci de totul sau nimic.

Cristina Neagu a reluat antrenamentele, așa cum a anunțat președintele FRH, Constantin Din, dar selecționerul Florentin Pera nu a scăpat de probleme. Potrivit gsp.ro, Alicia Gogârlă a acuzat o răceală, motiv pentru care nu va putea face parte din lot.

În sferturile de finală vor accede primele două clasate din fiecare. Toate meciurile naționalei noastre – care are nevoie să încheie Mondialul printre primele șapte pentru a obține calificarea la Turneul Preolimpic, un alt obiectiv important – se vor juca în Danemarca, la Herning.

Florentin Pera, încrezător înaintea partidei: „Fetele au puterea să se adune”

În ciuda înfrângerii din ultima etapă a grupei preliminare, Florentin Pera nu și-a pierdut încrederea în jucătoarele sale. Ba chiar s-a arătat convins că în meciul cu Germania vor avea o cu totul altă prestație, în contextul în care miza este uriașă.

„Putem să ne ridicăm. Noi am crezut în şansa noastră şi am încercat să jucăm. Când a preluat Danemarca frâiele la o diferenţă mai mare, am încercat să mai menajez din jucătoare, după un meci aşa de solicitant. Eu sunt convins că fetele au puterea să se adune, să fie conştiente de importanţa acestui joc. Au fost atâtea meciuri bune, nu am pierdut în 2023. Este o înfrângere dureroasă, ne pare rău că nu am jucat la cel mai înalt nivel.

Eu am încredere în potenţialul echipei şi, de când sunt la echipa naţională, am avut două meciuri nereuşite: cu Franţa şi azi cu Danemarca, printre cele mai puternice din lume, dar trebuie să trecem peste acest moment, să ne concentrăm la meciul cu Germania. A jucat extraordinar cu Polonia. Vom vedea ce va fi cu Germania, dar am încredere că vom trece peste acest moment. Eu zic că echipa are puterea să treacă peste acest moment şi să aducem o bucurie suporterilor noştri”, a declarat selecționerul, conform fanatik.ro.

Articolul LIVE TEXT | România – Germania. Joc senzațional al naționalei de handbal, Cristina Neagu face spectacol apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top