sport

Dinamovistul Bena și-a înscris un autogol cum rar poți vedea. Reacția de „milioane” a comentatorului Bogdan Cosmescu. Video

Dinamovistul Bena și-a înscris un autogol cum rar poți vedea. Reacția de „milioane” a comentatorului Bogdan Cosmescu. Video
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Quentin Bena, fundașul lui Dinamo, și-a dat un autogol de cascadorii râsului în duelul din Cupa României cu Oțelul Galați.

Într-un moment de tragică ironie, fundașul francez Quentin Bena de la Dinamo a devenit atât erou, cât și victimă în confruntarea cu Oțelul Galați. În minutul 53 al partidei, o pasă aparent inofensivă trimisă de Alex Pop l-a găsit pe Bena nepregătit. Fără a verifica prezența adversarilor în jur, acesta a încercat să respingă, dar a trimis mingea în propria poartă.

„Pop trimite în careu! Și este un autogol penibil al lui Bena. Este 2-1 pentru Oțelul. Este un autogol inimaginabil. Inimaginabil! Apărarea lui Dinamo este foarte slabă. Faza ar fi trebuit să fie simplă, dar nu și pentru rudimentarul Bena, care dă din vole, frumos, în vinclu”, a spus Bogdan Cosmnescu, comentatorul Prima Sport.

Această fază a fost un moment de „cascadorii râsului” în fotbal, iar Quentin Bena a experimentat atât extazul golului, deschizând scorul pentru Dinamo în minutul 22 cu o lovitură de cap, cât și agonia autogolului în minutul 53. Această dualitate de roluri l-a transformat într-un personaj central al confruntării.

Dinamo nu s-a schimbat din punct de vedere tactic, declară Costin Amzăr

După meci, într-un interviu rapid, Costin Amzăr (20 de ani) a surprins cu o declarație neașteptată, sugerând că antrenorul croat nu a făcut, cel puțin până acum, modificări semnificative în tactica echipelor preexistente, aducând în discuție o continuitate controversată în abordarea stilului de joc.

„Ne pare rău pentru asta, și în vestiar eram supărați că n-am putut face mai mult. Mergem mai departe, n-avem ce să facem. 3-1 (n.r. în minutul 57) pe greșelile noastre, ei n-au putut să ne facă nimic. Asta e.

Trebuie să începem să facem și noi puncte, ăsta să fie meciul de unde să începem cu victoriile în campionat. Sperăm s-o scoatem la capăt și să fie bine. În două-trei zile cât a fost Mister aici nu cred că a putut să schimbe ceva.

Are o altă gândire față de Ovidiu, dar tacticile sunt la fel, noi jucăm ce știm. Calcule… Nu ne facem niciun calcul, o luăm de la meci la meci. Fanii sunt nemulțumiți, n-aș vrea să discut eu despre asta.

E un meci de Cupă, afară a nins de dimineață până acum, cred c-a fost și asta o problemă. Habar n-am. (…) Noi ne facem meciurile, jucăm ce trebuie și mergem mai departe. Sperăm să scoatem maximum de puncte ca să ne salvăm”, a declarat Amzăr.

Articolul Dinamovistul Bena și-a înscris un autogol cum rar poți vedea. Reacția de „milioane” a comentatorului Bogdan Cosmescu. Video apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top