sport

Radu Drăgușin, jucătorul care va ajuta la construcția naționalei. „A crescut lângă mari fotbaliști, la Juventus”. Ce l-a surprins pe Sorin Cârțu. Exclusiv video

Radu Drăgușin, jucătorul care va ajuta la construcția naționalei. „A crescut lângă mari fotbaliști, la Juventus”. Ce l-a surprins pe Sorin Cârțu. Exclusiv video
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Radu Drăgușin l-a impresionat pe Sorin Cârțu, nu doar la meciul cu Israel, ci în toate partidele din actuala campanie din preliminariile Campionatului European de Fotbal. Fostul internațional a fost invitat în emisiunea Playsport Live și a recunoscut că a fost surprins că selecționerul l-a titularizat pe atacantul George Pușcaș.

Sorin Cârțu l-a lăudat pe Radu Drăgușin

Radu Drăgușin este jucătorul român de care s-a vorbit cel mai mult în ultimele șase luni. Fundașul de 21 de ani este titular la Genoa, dar și la echipa națională și este urmărit de formații puternice. Prețul lui a ajuns la 30 de milioane de euro, iar Newcastle, Tottenham și Arsenal s-au prezentat deja la negocieri.

Radu Drăgușin a făcut un meci foarte bun și în partida cu Israel, în duelul în care naționala s-a calificat după opt ani la Campionatul European din anul 2024. Prestația lui l-a încântat pe Sorin Cârțu. Fostul atacant al Craiovei Maxima a fost invitat în emisiunea Playsport Live și a spus că este convins că jucătorul va progresa foarte mult.

„De Drăgușin sunt de la meci la meci tot mai încântat, vă spun că sunt impresionat. Se vede ce înseamnă să ai educație și mentalitate de la echipe din străinătate. El a trecut pe la Juventus și a crescut lângă mari fotbaliști. Este un jucător foarte bun, care mai poate face progrese.

Îmi place mult și Racovițan, cel care joacă în Polonia, și cred că poate fi încercat. Cred că Drăgușin și Racovițan ar putea să joace amândoi”, a declarat fostul antrenor și jucător din Craiova.

Surprins de titularizarea lui George Pușcaș

Sorin Cârțu a mai spus în emisiunea Playsport Live că l-a suprins alegerea lui Edi Iordănescu pentru postul de atacant central, folosind un atacant criticat des și care găsește greu drumul spre poartă. George Pușcaș a marcat golul egalizator și a participat și la faza din care Ianis Hagi a semnat golul victoriei.

„M-a surprins alegerea lui Edi Iordănescu în privința lui George Pușcaș…. Nu cred că l-a ales întâmplător și cred că s-a gândit și la fundașii centrali lenți și cam scunzi pe care îi aveau cei din Israel.

Pușcaș este un tip care se luptă, a jucat bine și a dat gol, bravo lui Edi că a fost inspirat. Nu sunt mort după el pentru că eu sunt fanul altui de jucător”, a mai spus Cârțu.

Citește și: Răzvan Raț știe cine-i va moșteni postul de fundaș stânga la EURO 2024

România s-a calificat la Campionatul European de Fotbal, iar marți va înfrunta Elveția, în finala pentru primul loc în grupa din preliminarii.

Articolul Radu Drăgușin, jucătorul care va ajuta la construcția naționalei. „A crescut lângă mari fotbaliști, la Juventus”. Ce l-a surprins pe Sorin Cârțu. Exclusiv video apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top