sport

Liga Campionilor la fotbal feminin se întoarce în forță

Liga Campionilor la fotbal feminin se întoarce în forță
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Marți și miercuri se dă startul unui nou sezon din grupele Ligii Campionilor la fotbal feminin. Până la finala programată pe 25 mai e destul timp, însă acesta este visul cu care echipele pornesc. Din toate colțurile Europei până în Bilbao, unde va fi găzduit marele eveniment din vară, drumul este lung. Cine va reuși să nu se abată de la acest traseu?

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată jucătorilor din România, și găsește-ți inspirația!

16 echipe visează la Stadionul San Mamés

Extragerea după tururile preliminarii s-a făcut pe 20 octombrie, ocazie cu care cele 16 formații calificate au fost împărțite în patru grupe, după cum urmează:

Grupa A: Barcelona, Rosengard, Benfica, Frankfurt

Grupa B: Lyon, Slavia Praga, St. Polten, Brann

Grupa C: Bayern Munchen, PSG, Roma, Ajax

Grupa D: Chelsea, Real Madrid, Hacken, Paris FC

Ultima etapă din actuala fază a grupelor este programată pe 30-31 ianuarie 2024, urmând ca în primăvara europeană să se califice echipele de pe primele două locuri ale fiecărui eșalon. Sferturile vor avea loc între 19 și 20 martie, semifinalele, pe 20-21 aprilie. Finala este programată pentru 25 mai, pe stadionul lui Athletic Bilbao.

Verifică aici toate cotele Superbet pentru meciurile de marți ale fetelor!

La nivel all time, Lyon are cele mai multe trofee – 8 la număr. Barcelona este campioana en titre, aflată la al doilea titlu din istorie. În ultimele sezoane, bătălia se dă între Lyon și Barcelona, cu formația franceză câștigând în 2019-2020 și 2021-2022, iar catalanele în 2020-2021 și 2022-2023. Barcelona are un avantaj imens, din echipa sa făcând parte și câștigătoarea Balonului de Aur la fotbal feminin din acest an, Aitana Bonmati. Cu toate acestea, Lyon are parte în acest an de o grupă mult mai ușoară decât Barca – le va impulsiona acest lucru pe elevele lui Jonatan Giráldez? Sau vor păși în primăvara europeană cu mult mai puțină energie rămasă? Iar Slavia Praga, echipa care a eliminat-o pe Olimpia Cluj în preliminarii, promite să fie un oponent puternic pentru Lyon.

Susține-ți echipa preferată în această nouă călătorie către trofeul Ligii Campionilor!

Cotele Superbet pentru disputele europene de miercuri sunt la un clic distanță.

The post Liga Campionilor la fotbal feminin se întoarce în forță appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top