sport

„Bourceanu, m*** Bourceanu!” Moment incredibil la meciul Steaua – Csiksereda, când trofeul mondial de la minifotbal a fost adus în fața ultrașilor. Exclusiv

Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Lupta pentru spiritul Stelei dă naștere unor momente incredibile pe stadioanele unde joacă cele două rivale.

Ultimul episod penibil a avut loc la partida dintre CSA și Csikszereda. La pauza jocului, doi dintre campionii mondiali de la minifotbal au adus în fața suporterilor trofeul câștigat în Ras al Khaimah la începutul lunii. Performanța a fost aplaudată de Peluza Sud, în timp ce jucătorii prezentau cupa. Grupul de suporteri de la tribuna a doua și-a amintit însă declarațiile date de Alex Bourceanu în ultimele zile, în legătură cu războiul dintre CSA și FCSB. Timp de câteva secunde, din tribună s-a scandat „Bourceanu, m*** Bourceanu”. Fostul căpitan al FCSB a fost un om important pentru naționala de minifotbal în cursa pentru Mondialul din Emirate.

Ce a spus Bourceanu de i-a înfuriat pe steliștii care susțin CSA?

În replică la discursul lui Adi Popa, care s-a dezis complet de FCSB și a trecut cu sufletul și mintea la CSA Steaua, Bourceanu a ținut un discurs radical pro FCSB, despre care crede că e adevărata Steaua.

„Mă gândesc la oamenii care au fost pe stadion în 2006, 2012, 2013… 2006 este cea mai grea pârghie după 1991. Cea mai mare performanţă, cea mai puternică ancoră şi apoi e Chelsea. Oamenii care au fost la acele meciuri, au ţipat pe stadion şi care acum spun că echipa aia n-a existat e ca şi cum ar spune despre ei că n-au existat în acele două ore.

Este ca şi cum vrei să ştergi ceva din minte. Sunt colegi de-ai mei care îşi şterg din minte că au jucat cu Chelsea. Cum? Dacă spui că acea echipă nu e continuatoarea, e ca şi cum spui că n-ai fost pe teren la meciul ăla. Apoi, halucinant, te mândreşti cu meciul ăla. Poftim? Ce-mi scapă aici? Nu ştiu ce-mi scapă”, a spus Bourceanu la podastul Victory Extra Time.

Articolul „Bourceanu, m*** Bourceanu!” Moment incredibil la meciul Steaua – Csiksereda, când trofeul mondial de la minifotbal a fost adus în fața ultrașilor. Exclusiv apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top