sport

UTA – Oțelul, LIVE pe playsport.ro, ora 20:30. Rednic, bilanț impresionant în fața Oțelului

UTA – Oțelul, LIVE pe playsport.ro, ora 20:30. Rednic, bilanț impresionant în fața Oțelului
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

UTA și Oțelul se înfruntă în această seară, cu începere de la ora 20:30, în epilogul celei de-a 16-a etape a Superligii. Meciul poate fi urmărit live pe playsport.ro.

UTA – Oțelul, LIVE de la 20:30

Înaintea fluierului de start, cele două combatante sunt vecine de clasament. „Bătrâna Doamnă” ocupă locul 11, cu 18 puncte, în timp ce gălățenii se află pe 12, cu un punct mai puțin.

Mircea Rednic va da piept încă o dată cu „victima” preferată. Din cele 18 confruntări directe care au avut loc de-a lungul timpului, acesta a obținut 12 victorii, 5 s-au încheiat la egalitate, în vreme ce Oțelul a ieșit învingătoare o singură dată.

„E cel mai greu meci al nostru, asta cred eu, dar apoi depinde de noi cum ni-l vom face. Am atras atenția, nu mă ascund. Sâmbătă am făcut o pauză forțată în care mi-am apostrofat piesele, pentru că nu mi-a plăcut atitudinea lor. Eu vreau să îi fac să înțeleagă cât de important este acest meci. Înainte de plecarea spre Sibiu vom avea o ședință fulger în care le voi atrage atenția că nu am realizat nimic.

Euforia de acum, din jurul echipei, e normală, dar nu trebuie să începem să visăm prea mult și să nu mai fim modești, simpli, ca și până acum. Sunt convins că și publicul ne va da sprijinul de care avem nevoie, chiar și la Sibiu, într-o deplasare mai lungă decât cea de la Oradea.

Întâlnim o echipă incomodă, disciplinată tactic, așa cum era și antrenorul lor. Fizic stau foarte bine, nu cedează niciodată, nu poți să zici că acasă joacă într-un fel și în deplasare în alt fel, au aceeași manieră de abordare a jocului de joc. Și rezultatele lor spun aproape tot, au 11 remize și mai știm ce am pățit și noi în tur cu ei, au revenit pe tabelă. Oțelul e ca un Mercedes nemțesc condus de un român neamț, care a jucat mult în Germania”, a declarat „Puriul”.

Articolul UTA – Oțelul, LIVE pe playsport.ro, ora 20:30. Rednic, bilanț impresionant în fața Oțelului apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top