sport

Scandal monstru după imaginea postată înainte de FCSB – FCU Craiova! Rotaru, furios: „L-au luat pe Balaci pe fals. El susținea Universitatea Craiova”. Reacția de ultimă oră a lui Sorin Cârțu

Scandal monstru după imaginea postată înainte de FCSB – FCU Craiova! Rotaru, furios: „L-au luat pe Balaci pe fals. El susținea Universitatea Craiova”. Reacția de ultimă oră a lui Sorin Cârțu
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

O postare în social media făcută de pe contul lui FCU Craiova a reaprins războiul din oraș pe seama identității Universității Craiova.

În montajul foto, Ilie Balaci apare alături de sigla lui FCU și de mesajul: „Indiferent de numele purtat de cele două echipe de-a lungul anilor, diseară, de la ora 21, ne așteaptă partida cu numărul 106 împotriva FCSB”,

Acum angajată la CS Universitatea, în academia clubului, Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist, a fost prima care a reacționat. I-a transmis-o patronului Rotaru. În direct la Fanatik Superliga, patronul CS Universitatea a comentat pe marginea subiectului. Rotaru spune că Balaci era un susținător al CSU și nu al echipei lui Mititelu, care încearcă să și-l atribuie „pe fals”.

„Lorena s-a supărat foarte, foarte tare. Întotdeauna am evitat să marketez tragediile. Lucrurile sunt foarte clare. Ilie Balaci a ținut cu Universitatea Craiova, nu a fost la un meci cu cealaltă echipă din oraș. A fost în deplasări cu Universitatea Craiova. În momentul în care s-a înființat cealaltă echipă, nu a fost la meciurile ei. Cei de acolo au profitat de faptul că noi am tăcut. Când s-a produs schisma, Balaci a spus că publicul va decide care e Universitatea Craiova. A spus că nu se pronunță.

Dar, de când fosta societate a intrat în faliment, pentru Balaci a existat o singură echipă. A lipsit de la un singur meci de-ale noastre, de pe Oblemenco. A fost și în deplasări. Ilie Balaci și-a luat nepotul și l-a adus la Universitatea. Până acum nu am vorbit, dar acum vorbim. E o minciună că Ilie Balaci a fost alături de cealaltă echipă. Fosta echipă a murit la faliment și a fost închisă, iar de atunci Ilie Balaci a fost doar cu Universitatea Craiova. Am considerat că nu este moral să ne marketăm cu moartea lui Balaci, dar azi nu mai tăcem.

Ilie Balaci, după momentul falimentului, a considerat că Universitatea Craiova e una singură. A spus că publicul decide și a decis. Lorena Balaci a fost foarte supărată, repet, pentru postarea de pe facebook. Balaci a jucat „pe fals” în poza aceea”, a spus Rotaru pentru sursa citată.

În cadrul aceleiași emisiuni, Sorin Cârțu s-a referit și el la preferințele lui Balaci în războiul celor două echipe care-și dispută identitatea „Științei”:

„Ilie ținea cu noi. La fel ca mine și ca toți… Nu putem să uităm că am jucat pentru CS Universitatea Craiova, iar CS Universitatea este aici. Noi la echipa asta am jucat. El era apropiat și de partea cealaltă, era într-un anturaj de prieteni care sunt cu Mititelu. Dar nu ai cum să nu recunoști acest adevăr clar. Nu avea nicio îndoială în sensul ăsta. Nu înseamnă că-i ignora pe ceilalți sau că nu le recunoștea niște merite”.

„Fără fuziune”

Pe parcursul meciului cu FCSB, galeria FCU i-a strigat numele lui Balaci. Suporterii au afișat și un banner prin care exclud orice discuție referitoare la o fuziune între FCU și CSU.

„Eu nu am probleme cu nimeni, cât timp e un dialog civilizat. Discut cu oricine. Nu am cum să mă asociez cu cealaltă echipă. Bun, sunteți împotriva fuziunii… Dar v-a întrebat cineva ceva?”, a comentat Rotaru imaginile.

Acesta este bannerul afișat de suporterii FCU Craiova, la meciul cu FCSB.

Articolul Scandal monstru după imaginea postată înainte de FCSB – FCU Craiova! Rotaru, furios: „L-au luat pe Balaci pe fals. El susținea Universitatea Craiova”. Reacția de ultimă oră a lui Sorin Cârțu apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top