sport

Nelu Varga, anunț de ultimă oră despre Yevgen Konoplyanka! Patronul i-a hotărât viitorul starului ucrainean de la CFR Cluj: „Am decis asta, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el” | EXCLUSIV

Nelu Varga, anunț de ultimă oră despre Yevgen Konoplyanka! Patronul i-a hotărât viitorul starului ucrainean de la CFR Cluj: „Am decis asta, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el” | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Patronul Nelu Varga a făcut anunțul referitor la viitorul lui Yevgen Konoplyanka, starul de la CFR Cluj.

Nelu Varga, anunț de ultimă oră despre Yevgen Konoplyanka! Patronul i-a hotărât viitorul starului ucrainean de la CFR Cluj: „Am decis asta, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el”

Yevgen Konoplyanka a jucat foarte puțin pentru CFR Cluj, iar patronul Nelu Varga a hotărât, acum, ce se va întâmpla cu cel mai sonor nume din lotul formației din Gruia.

Vedeta ucraineană a apucat să joace în numai trei meciuri din Superliga și în unul din preliminariile Conference League, contabilizând numai 54 de minute în tricoul ardelenilor. Apoi, el a dispărut din peisaj și s-a vehiculat că aventura lui la echipa antrenată de Andrea Mandorlini urmează să se încheie.

Patronul de la CFR Cluj, Nelu Varga, a anunțat, acum, care este situația reală a jucătorului trecut pe la echipe ca FC Sevilla, Schalke 04 sau Șahtior Donețk. Finanțatorul clubului din Gruia a discutat cu fotbalistul și a hotărât ca acesta să nu fie forțat până când nu se va recupera complet după accidentarea suferită, fiind convins că Yevgen Konoplyanka va fi decisiv în play-off-ul Superligii.

Nelu Varga a hotărât ca Yevgen Konoplyanka să rămână pe bară până la momentul recuperării totale

Yevgen Konoplyanka și-a revenit după accidentare, însă încă nu este apt sută la sută din punct de vedere fizic, astfel că Nelu Varga și antrenorul Andrea Mandorlini îl vor menaja până când acesta va putea evolua la capacitate maximă.

„Vreau să vă anunț care e situația lui Konoplyanka. Am vorbit cu el, iar el a vorbit și cu antrenorul. Nu se pune problema ca el să îmi fie o țeapă ca Baptista. El a avut ghinion cu o accidentare. Când trebuia să revină sută la sută tot apăreau niște probleme. Și am decis să nu îl mai forțăm, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el. Am niște salarii de achitat, nu mici, iar eu vreau să și profit de pe urma prezenței acestui jucător la CFR.

Așa că am avut răbdare cu el, iar acum el o să intre. Antrenorul este cel care o să decidă când. Konoplyanka este refăcut, iar eu vă asigur că in play-off o să fie arma noastră secretă. L-am adus să facă diferența prin calitățile sale și o să îl vedeți în play-off că o să fie unul dintre oamenii noștri de bază”, a spus Nelu Varga, în exclusivitate pentru ProSport.

The post Nelu Varga, anunț de ultimă oră despre Yevgen Konoplyanka! Patronul i-a hotărât viitorul starului ucrainean de la CFR Cluj: „Am decis asta, pentru că nu vreau să pierd banii aiurea cu el” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top