sport

Motivul pentru care o vedetă de la Antena 1 a refuzat să participe la America Express: „Leneșă și nesimțită”

Motivul pentru care o vedetă de la Antena 1 a refuzat să participe la America Express: „Leneșă și nesimțită”
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Ilona Brezoianu a mărturisit că nu își dorelte să participe la America Express, deși mulți cred că s-ar descurca de minune în show-ul care se filmează în continuare în America Latină, în Columbia, Ecuador și Argentina. Vedetă de la Antena 1 este mult prea comodă pentru a accepta o astfel de provocare.

Ilona Brezoianu, despre posibilitatea de a concura la America Express

Ilona Brezoianu a fost luată la întrebări de fani, iar răspunsurile oferite de blondina de la Antena 1 nu au fost deloc pe placul lor. Tânăra le-a explicat susținătorilor ei că nu își dorește să participe la America Express, deoarece nu ar fi în stare să facă parte din competiție. Internauții au insistat și au spus că le-ar plăcea s-o vadă în competiție, dar nu au reușit să o convingă pe celebra actriță să accepte această provocare.

Sune leneșă și nesimțită și n-aș fi în stare…”, a subliniat vedeta de la Antena 1.

Un fan i-a spus Ilonei că vrea să o vadă la America Express alături de Capet, prietentui ei. Artista a scris pe rețelele sociale că și amicul său este la fel de leneș.

Da… Două putori la Asia Express. I-auzi Laica… @capet.ro”, a mai scris prezentatoarea de la Antena 1 pe InstaStory.

”Două putori”

Ilona Brezoianu s-a confruntat recent cu probleme de sănătate. Prezentatoarea de la iUmor s-a lovit cu capul de trotinetă și s-a ales cu o rană în urma incidentului, dar acum se simte mult mai bine.

Icon de prostie cu capul spart de trotinetă. Neața tuturor. Nu știu ce mă doare mai rău. Mâna, piciorul, capul… Rubrica proastă pe trotinetă se încheie aici.”, a fost mesajul transmis, la momentul respectiv, de Ilona Brezoianu, pe pagina ei de Instagram.

Articolul Motivul pentru care o vedetă de la Antena 1 a refuzat să participe la America Express: „Leneșă și nesimțită” apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top