sport

„Messi” Mățan, supergol în America! A dat o dinamită sub bară, nicio șansă pentru portar

„Messi” Mățan, supergol în America! A dat o dinamită sub bară, nicio șansă pentru portar
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

„Messi” Mățan a dat un supergol în America!

Alexandru Mățan (24 de ani), jucătorul celor de la Columbus Crew, a făcut spectacol în ultima etapă de MLS, reușind să dea un gol și o pasă decisivă.

„Messi” Mățan, supergol în America

În minutul 33 al partidei Columbus Crew – Atlanta United, la scorul de 2-0, Alexandru Mățan a marcat un gol splendid. Fotbalistul a pătruns în careul advers și a trimis o adevărată „torpilă” sub bară, fără să-i dea vreo șansă portarului.

Totodată, Mățan a dat un assist la golul marcat de Diego Rossi. Într-un final, Columbus Crew s-a impus cu scorul de 4-2 și s-a calificat în semifinalele Conferinţei de Est a MLS.

Alexandru Mățan a revenit la Columbus, în decembrie 2022, după un împrumut la Rapid. În actualul sezon, jucătorul crescut la Academia Hagi a dat două goluri și 10 pase decisive, în 36 de partide bifate pentru Columbus, în toate competițiile.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Mățan este cotat la două milioane de euro.

Cucho ➡️ Rossi ➡️ Alexandru Mățan@ColumbusCrew is dominating this first half and leads 3-0.#Crew96 // Audi #MLSCupPlayoffs pic.twitter.com/XLFhIyQeoi

— Major League Soccer (@MLS) November 13, 2023

Articolul „Messi” Mățan, supergol în America! A dat o dinamită sub bară, nicio șansă pentru portar apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top