sport

Luptă dezlănțuită între FCSB și Craiova pentru jucătorul care a impresioant în acest sezon de Superligă? Prima reacție a lui Rotaru

Luptă dezlănțuită între FCSB și Craiova pentru jucătorul care a impresioant în acest sezon de Superligă? Prima reacție a lui Rotaru
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Luptă dezlănțuită între FCSB și Craiova pentru jucătorul care a impresioant în acest sezon de Superligă? Prima reacție a lui Rotaru.

Recent, în spațiul public, au apărut informații conform cărora FCSB îl dorește pe brazilianului Luis Phelipe (22 de ani), extrema stângă a celor de la Poli Iași.

Luptă dezlănțuită între FCSB și Craiova pentru jucătorul care a impresioant în acest sezon de Superligă?

Moderatorii emisiunii „Fanatik Superliga”, Horia Ivanovici, a anunțat că, pentru Luis Phelipe, și-a manifestat interesul inclusiv Universitatea Craiova.

La scurt timp, Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, a declarat că, în momentul de față, clubul său nu este în căutare de jucători. Totodată, a spus că nu crede că Phelipe ar putea ajunge în Bănie, deoarece, pe postul de extremă stânga, gruparea olteană este acoperită.

„Nu suntem încă în faza în care ne uităm după jucători. După ce noul nostru antrenor își face o evaluare a lotului, vom vedea. Luis Phelipe joacă în stânga și puțin central, nu? În stânga suntem supraaglomerați. Și în centru suntem o dee supraaglomerați. Nu cred că astăzi ar putea face obiectul interesului nostru”, a declarat Mihai Rotaru, pentru sursa citată.

Phelipe a dat trei goluri și tot atâtea pase decisive în 16 partide bifate pentru Poli Iași, în toate competițiile.

Articolul Luptă dezlănțuită între FCSB și Craiova pentru jucătorul care a impresioant în acest sezon de Superligă? Prima reacție a lui Rotaru apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top