sport

Lecția de business pe care Gigi Becali le-o dă suporterilor care-l vor doar patron, nu și antrenor: „La mine nu este așa!” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Lecția de business pe care Gigi Becali le-o dă suporterilor care-l vor doar patron, nu și antrenor: „La mine nu este așa!” | EXCLUSIV ProSport LIVE
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei FCSB, le-a dat o lecție importantă fanilor care îi cer să nu se mai bage peste antrenor.

Gigi Becali, mesaj de maximă importanță pentru fanii FCSB-ului: „Eu sunt stăpân”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a venit cu un mesaj clar la ProSport Live pentru fanii care-i cer să nu mai intervină peste antrenorul Elias Charalambous. Finanțatorul roș-albaștrilor a explicat cum stau lucrurile la echipa sa și a dat de înțeles că el este stăpânul și cel care ia majoritatea deciziilor.

„N-am fost de trei ani la echipă, deci n-am cum să fiu antrenor. Eu sunt stăpân, proprietar. Banii nu-i dau la insolvență și faliment, cum au făcut toți. La mine nu este așa.

Dacă intru în faliment, intru eu cu mintea mea. Copos a intrat în faliment. Negoiță ce a făcut? A intrat în insolvență, ia uite unde sunt. Ce a făcut Urziceni, Galați, Petrolul?

Toată lumea. Eu nu lucrez profesionist, așa cum au făcut ei. Uitați-vă la clasament, la banii pe care i-am adus și ce am vândut”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.

Ce a spus Gheorghe Mustață despre protestul Peluzei Nord: „Ca să simtă și jucătorii!”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a vorbit despre protestul făcut de galeria roș-albastră la începutul partidei dintre FCSB și FC U Craiova, scor 2-1.

„Asta este ca să simtă și jucătorii. Ați văzut dăruirea lor pe teren. Dacă nu vedeam o altă atitudine, nu coboram. Stăteam acolo tot meciul. Mai aveam ceva de făcut dacă nu jucau? Dacă vezi 2-0, nu trebuie să te duci lângă ei imediat?

Toată lumea a fost de acord. Asta a fost o hotărâre luată la nivel de peluză. Când se ia o hotărâre, aia rămâne. Oamenii au fost puțin șocați de faptul că noi nu intrăm, nu știau ce mod de a protesta avem.

Noi am găsit cel mai pașnic mod de a protesta, iar când am intrat în peluză a început să ne aplaude toată lumea. A fost un protest pentru a da un semnal de alarmă jucătorilor. 

Când am rămas și în 10 oameni s-a văzut o altă atitudine, s-a văzut alergarea după minge. Am jucat în 10 aproape o repriză, iar atitudinea lor ne-a făcut să coborâm de acolo. Și până să rămânem în 10 oameni băieții au făcut-o bine, atunci înseamnă că meritau să fim alături de ei”, a spus Gheorghe Mustață, în cadrul unei emisiuni de pe YouTube.

The post Lecția de business pe care Gigi Becali le-o dă suporterilor care-l vor doar patron, nu și antrenor: „La mine nu este așa!” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top