sport

Incredibil! Gigi visa că va lua 50 de milioane pe el, Reghe spunea că e „bombă atomică”. La ce echipă a ajuns să joace Vîlceanu

Incredibil! Gigi visa că va lua 50 de milioane pe el, Reghe spunea că e „bombă atomică”. La ce echipă a ajuns să joace Vîlceanu
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Incredibil! Gigi visa că va lua 50 de milioane pe el, Reghe spunea că e „bombă atomică”. La ce echipă a ajuns să joace Vîlceanu.

Robert Vîlceanu era văzut, de cei de la FCSB, drept noul star din fotbalul românesc, în 2014, la vârsta de 16 ani, atunci când era adus la prima echipă a roș-albaștrilor. Tânărul jucător nu a reușit să confirme la echipa „mare”, fiind împrumutat, ulterior, la mai multe echipe, până în 2017, când a fost transferat definitiv de Astra Giurgiu.

În total, Vîlceanu a bifat 18 partide în tricoul FCSB-ului, reușind să dea două goluri și o pasă decisivă. Totodată, alături de FCSB, fotbalistul și-a trecut în palmares două titluri de campion, două Cupe ale Ligii și o Cupă a României.

La ce echipă a ajuns să joace Vîlceanu

După ce a ajuns la Astra, cariera lui Robert Vîlceanu a continuat să se afle pe o pantă descendentă. Astfel că, zilele trecute, mijlocașul, acum în vârstă de 26 de ani, a semnat cu Rapid Buzescu, în Liga 4 din Teleorman.

În 2014, Laurențiu Reghecampf, antrenorul care l-a promovat, la prima echipa a FCSB-ului, pe Robert Vîlceanu, spunea că mijlocașul este „o bombă atomică”.

„Avem un copil care este ca o bombă atomică. O să-l vedeți, nici nu știu cum să-i spun”, spunea Laurențiu Reghecampf, în 2014.

Articolul Incredibil! Gigi visa că va lua 50 de milioane pe el, Reghe spunea că e „bombă atomică”. La ce echipă a ajuns să joace Vîlceanu apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top