sport

“E ceva șocant”. Meme Stoica, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș

Posted on

Revenirea pe teren a lui Vlad Chiricheș se lasă așteptată, deși au trecut aproape trei luni de când a suferit accidentarea. Meme Stoica a oferit detalii de ultimă oră pe marginea subiectului.

Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș. Meme Stoica a făcut anunțul

Vlad Chiricheș s-a accidentat în partida disputată pe terenul UTA-ei, soldată cu prima înfrângere a echipei sale în actuala ediție de campionat. Staff-ul tehnic a sperat că va putea apela la serviciile sale în derby-ul cu Rapid, dar problemele sunt departe de a fi rezolvate.

Potrivit lui Meme Stoica, fundașul central simte în continuare dureri, motiv pentru care nu poate intra din nou pe teren. Nici „vraciul” Marijana Kovacevic nu l-a putut ajuta, întrucât intervine doar în cazul leziunilor musculare, nu și atunci când sunt afectate tendoanele sau ligamentele.

Managerul vicecampioanei s-a arătat dezamăgit de această situație, cu atât mai mult cu cât Chiricheș este, în opinia sa, un exemplu demn de urmat pentru alți sportivi. Asupra momentului în care va putea juca din nou planează în continuare misterul.

„Să vedem acum. El a luat testul atunci. Acum, când încearcă să facă exploziv, simte dureri. Nu e bine. Da… Nu, n-a fost la Marijana Kovacevic, că în zona aia Marijana nu intervine. Asta au spus şi cei de la Rapid, că de asta nu s-a dus Petrila. Intervine doar la leziuni musculare simple, chiar dacă sunt mari, dar nu în zone unde sunt afectate tendoane, ligamente.

Rămâne de văzut, dar dacă-l doare nu are cum… Nu poţi face mereu RMN. Nu suntem nedumeriţi, ştim doar că nu este. E ceva şocant. Să ai un exemplu… Tot ce face face corect. Tot, tot, tot, trăieşte ca la carte, dar uite…”, a declarat Meme Stoica la Orange Sport.

„Când face explozie simte ceva. E o problemă acolo”

Chestionat cu privire la situația lui Vlad Chiricheș, Gigi Becali a confirmat la rândul său că acesta se află în parametrii optimi, dar simte dureri când încearcă să forțeze. Nimeni nu știe momentan când va putea reveni pe teren.

„Nu știu dacă va juca în meciul cu Dinamo, să vedem, el e foarte bine la parametri. Dă aparatele peste cap, se antrenează. Problema e că atunci când face explozie simte ceva. Înseamnă că e o problemă acolo. Să dea Dumnezeu să fie apt.

Doctorii i-ar fi zis să facă o operație, nu știu care. El a spus că are un doctor italian care i-a zis să nu facă. Și doctorul nostru, specialist, a zis că nu a făcut-o, iar când face explozie simte ceva acolo”, a explicat patronul vicecampioanei, potrivit fanatik.ro.

Articolul “E ceva șocant”. Meme Stoica, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Most Popular

Copyright © 2021 Sport.32si.ro