sport

„E butoi de pulbere în vestiarul CFR-ului, situația stă să explodeze. Deac s-a simțit umilit de Mandorlini. Și Camora e contra lui”. Dezvăluiri bombă de la CFR și prima reacție a lui Balaj

„E butoi de pulbere în vestiarul CFR-ului, situația stă să explodeze. Deac s-a simțit umilit de Mandorlini. Și Camora e contra lui”. Dezvăluiri bombă de la CFR și prima reacție a lui Balaj
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Nu e liniște la CFR după rezultatele neconvingătoare din ultimele sâptămâni.

Clujul are doar o victorie în ultimele 6 jocuri oficiale, iar poziția lui Mandorlini e amenințată. Conform jurnalistului Horia Ivanovici, italianul e contestat vehement de veteranii din lot. Deac s-ar fi simțit umilit de tratamentul primit, iar căpitanul Camora ar fi și el printre cei nemulțumiți.

„Deac a fost toată săptămâna în echipa titularilor”

Într-un dialog pe care l-au avut în direct la Fanatik Superliga, jurnalistul Horia Ivanovici și președintele CFR-ului, Cristi Balaj, au discutat deschis despre scandalul care mocnește în vestiar. Ivanovici nu l-a menajat pe oficialul de la CFR.

„Cristi, Deac e supărat pe tratamentul la care e supus. S-a încâlzit Deac tot meciul și a intrat după minutul 80. Asta în condițiile în care a fost în echipa titularilor la antrenamentele dinaintea jocului. Se simte umilit și se spune că Mandorlini nu aplică aceeași unitate de măsură cu toți. Tachtsidis s-a antrenat doar vineri și a fost titular.

Stați pe un butoi de pulbere, vestiarul e scindat. Doar cei aduși de Mandorlini sunt cu el, ‘gașca’ lui Mandorlini. Asta s-a vorbit aseară, după meci. Între cei care nu sunt de partea lui e și Camora. Se fac nedreptăți, jucătorii se simt nedreptățiți. Aduceți furtunul de apă, să nu explodeze vestiarul zilele astea”, a spus Ivanovici.

În replică, Balaj a încercat să aplaneze disputa și i-a înțepat și pe rivalii de la FCSB: „Orice jucător care evoluează mai puțin e supărat. Aici intervine rolul nostru, al celor din conducere, de a încerca să discutăm, să mediem un eventual conflict. În măsura în care există o asemenea situație, sunt convins că o vom rezolva. Asta e diferența dintre noi și alte cluburi: când joacă mai puțin sau se consideră nedreptățiți, jucătorii noștri se supără pe antrenor. La alte cluburi, se supără pe patron. Avem respectul tuturor, avem credibilitate, de aia avem șansa să rezolvăm asemenea neclarități”.

După 16 etape, CFR e pe 2 în Superligă, cu 31 de puncte, 3 sub FCSB. Echipa condusă de Mandorlini a făcut 4 egaluri și a pierdut un meci în ultimele 6 întâlniri oficiale. CFR a câștigat doar cu Farul, pe 30 octombrie (3-1). În ultima etapă, CFR a făcut 3-3 cu Poli Iași, în deplasare, după un meci nebun, în care a revenit după ce a fost condusă cu 2-0.

Articolul „E butoi de pulbere în vestiarul CFR-ului, situația stă să explodeze. Deac s-a simțit umilit de Mandorlini. Și Camora e contra lui”. Dezvăluiri bombă de la CFR și prima reacție a lui Balaj apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top