sport

Denis Drăguș „dă din casă” cu zâmbetul pe buze înaintea meciului României cu Israel: “Am bătut la table liderul naționalei! E e liderul, fără îndoială!” | EXCLUSIV

Denis Drăguș „dă din casă” cu zâmbetul pe buze înaintea meciului României cu Israel: “Am bătut la table liderul naționalei! E e liderul, fără îndoială!” | EXCLUSIV
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Israel – România, de duminica viitoare, e mai mult decât meciul unei generații pentru fotbalul românesc, iar presiunea e uriașă în jurul partidei care poate duce România la EURO 2024. Cu toate astea, cel puțin unul din jucătorii convocați de Edi Iordănescu e încă în stare de calm și echilibru, așa cum și-ar dori selecționerul să fie tot lotul, fără a intra sub emoțiile și miza momentului. În exclusivitate pentru ProSport, Denis Drăguș povestește un episod inedit din cantonamentul tricolorilor și vorbește deschis despre cine este, indiscutabil, după părerea lui, liderul de acum al naționalei României!

„Mentorul” lui Denis Drăguș a ajuns liderul naționalei

Debutant la 19 ani pentru echipa națională într-un Serbia – România 2-2 din mandatul selecționerului Cosmin Contra, atacantul Denis Drăguș a revenit la echipa națională cu Edi Iordănescu pe bancă și e una din principalele arme ofensive ale naționalei noastre în acest moment. Prima lui zi în cantonamentul primei reprezentative a fost una în care Nicolae Stanciu l-a primit, l-a însoțit și l-a introdus în circuitul tricolorilor, devenindu-i mentor și ajutor pentru adaptare.

Astăzi, la 24 de ani, Denis Drăguș, atacant în formă în campionatul Turciei pentru Gaziantep FK, se reîntoarce la lot pentru meciul calificării la EURO 2024, cu Israel. Și mărturisește, în cadrul rubricii „Dialoguri fără vloguri” din ProSport, cum a evoluat relația lui cu Nicolae Stanciu și cum și-a depășit mentorul, măcar la un capitol!

E o relație chiar foarte specială pentru mine, cu Nicu. Acum, când am revenit la națională și m-am întâlnit cu el, chiar m-au trecut fiorii că mi-am amintit și eu, am simțit parcă exact prima zi, de care povestești… Nicu e un coleg extraordinar, acesta e adevărul. M-a ajutat să mă integrez atunci și am rămas buni prieteni. Iar dincolo de asta, el chiar e lider! E liderul naționalei, fără îndoială! Bine, l-am bătut la table în octombrie, dar el e liderul (râde)”

Dialoguri fără vloguri, la episodul IV, cu Denis Drăguș

ProSport găzduiește rubrica specială “Dialoguri fără vloguri”, realizată de Gabriel Berceanu, în care descoperi dezvăluiri explozive, confesiuni emoționante și povești în premieră cu personajele fotbalului românesc. Dialoguri fără vloguri” propune un format alternativ de calitate, în plină ofensivă a contentului video: puterea cuvântului mărturisit, dincolo de presiunea înregistrărilor audio sau a camerelor video. Jurnalism sportiv de colecție, vorbele care contează, cuvintele care rămân.

Episodul IV, cu Denis Drăguș, poate fi descoperit în integralitate AICI.

Episodul I – cu patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu, poate fi descoperit aici.
Episodul II – cu președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, poate fi descoperit aici.
Episodul III – cu Ianis Hagi poate fi descoperit AICI.

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Israel și Elveția

Portari: Horațiu Moldovan (Rapid București), Ionuț Radu (Bournemouth), Florin Niță (Gaziantep FK)

Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Vasile Mogoș (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Genoa), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Adrian Rus (Pafos), Bogdan Racovițan (Rakow), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andreas Dumitrescu (Slavia Praga)

Mijlocași: Ianis Hagi (Alaves), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu), Marius Ștefănescu (Sepsi), Nicolae Stanciu (Damac FC), Răzvan Marin (Empoli), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Marius Marin (Pisa), Darius Olaru (FCSB), Alexandru Cicâldău (Konyaspor), Andrei Artean (Farul Constanța), Valentin Mihăilă (Parma), Florinel Coman (FCSB)

Atacanți: Denis Drăguș (Gaziantep FK), Denis Alibec (Muaither), George Pușcaș (Genoa), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Florin Tănase (Al-Okhdood)

The post Denis Drăguș „dă din casă” cu zâmbetul pe buze înaintea meciului României cu Israel: “Am bătut la table liderul naționalei! E e liderul, fără îndoială!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top