sport

Cea mai înfocată fană a echipei lui Pep Guardiola a făcut furori în timpul partidei Chelsea – Manchester City! Vedeta cu sute de mii de urmăritori i-a distrus pe londonezi cu 6 cuvinte | GALERIE FOTO

Cea mai înfocată fană a echipei lui Pep Guardiola a făcut furori în timpul partidei Chelsea – Manchester City! Vedeta cu sute de mii de urmăritori i-a distrus pe londonezi cu 6 cuvinte | GALERIE FOTO
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Elle Brooke, cea mai înfocată fană a echipei lui Pep Guardiola, a făcut furori în timpul partidei Chelsea – Manchester City, care s-a terminat cu un spectaculos rezultat de 4-4. Vedeta cu sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare i-a distrus pe londonezi cu doar 6 cuvinte.

Elle Brooke a făcut furori în timpul partidei Chelsea – Manchester City! Cea mai înfocată fană a echipei lui Pep Guardiola i-a distrus pe londonezi cu doar 6 cuvinte

Duminică, 12 noiembrie, Chelsea și Manchester City s-au duelat pe Stamford Bridge, în runda cu numărul 12 a Premier League. Partida a fost una de-a dreptul senzațională, cu multiple răsturnări ale scorului de pe tabelă, iar la final s-a consemnat un egal splendid, 4-4.

City a deschis scorul prin Haaland, în minutul 25, după care Chelsea a preluat conducerea, mulțumită unor reușite bifate de Thiago Silva și Raheem Sterling, în minutele 29 și 37. Scorul pauzei a fost stabilit de Akanji, în minutul 45+1, 2-2.

În startul reprizei secunde, în minutul 47 mai precis, Haaland i-a adus din nou pe oaspeți în avantaj, însă nu pentru mult timp. Nicolas Jackson a dus scorul la 3-3 în minutul 67 și a aruncat finalul de meci în aer.

City a trecut pentru a treia oară la conducere în minutul 86, când pe lista marcatorilor și-a adăugat numele și Rodri, însă nici de data aceasta nu a reușit să țină de rezultat. În minutul 90+5, Cole Palmer a înscris din penalty și a smuls un egal mare pentru Chelsea.

În timpul partidei Chelsea – Manchester City, Elle Broke, cea mai înfocată fană a echipei lui Pep Guardiola, a făcut furori pe rețele de socializare cu o postare răutăcioasă, prin care a lovit în gruparea londoneză:

„Chelsea face twerk (n.r. – un tip de dans) peste locul 10”, a scris vedeta din spațiul virtual, făcând referire la poziția pe care o ocupă gruparea lundoneză în clasamentul din Premier League.

„Wow!”, „Atât de frumoasă”, „Superbă!”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Printre cei care au comentat s-a strecurat și un suporter al lui Chelsea, care a ținut să îi răspundă lui Elle Brooke:

„Fac twerk peste cele două Ligi ale Campionilor”, i-a scris un urmăritor.

Chelsea a cucerit două trofee UEFA Champions League, în timp ce City a câșitgat unul singur, pe cel din sezonul trecut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elle Brooke 👑 (@thedumbledong)

Manchester City conduce clasamentul din Premier League

La capătul rundei cu numărul 12 din Premier League, Manchester City este lider, cu 28 de puncte adunate. Imediat în spatele „cetățenilor” sunt Liverpool și Arsenal, ambele cu câte 27 de puncte, în timp ce Tottenham, care a înregistrat al doilea eșec consecutiv, scor 1-2 în deplasare cu Wolves, are 26 de puncte.

Chelsea a rămas pe locul 10 și după meciul cu Manchester City. Londonezii au adunat doar 16 puncte în 12 etape.

The post Cea mai înfocată fană a echipei lui Pep Guardiola a făcut furori în timpul partidei Chelsea – Manchester City! Vedeta cu sute de mii de urmăritori i-a distrus pe londonezi cu 6 cuvinte | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Sursa: Prosport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top