sport

Ce ar trebui să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu? Elena Merișoreanu a vorbit despre fostul afacerist ajuns la azil

Ce ar trebui să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu? Elena Merișoreanu a vorbit despre fostul afacerist ajuns la azil
Fotograf Braila | Decoratiuni Evenimente Braila / Galati

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți vreme de cinci ani, iar din mariajul lor a rezultat un copil, o fată care se numește Irina. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns la azil, după ce și-a pierdut toată averea. Povestea lui de viață i-a impresionat pe mulți, inclusiv pe Elena Merișoreanu. Îndrăgita interpretă de muzică de petrecere a vorbit despre drama fostului om de afaceri.

Elena Merișoreanu, impresionată de situația lui Irinel Columbeanu

Elena Merișoreanu a avut o reacție vehementă după ce a aflat despre necazul lui Irinel Columbeanu. Celebra artistă a făcut apel la Monica Gabor să-l ajute pe fostul om de afaceri. Solista a spus că este de datoria manechinului să se implice.

N-a știut să-și gestioneze banii și averea pe care a avut-o. Pentru că el era dator la bănci și era normal să rămână fără bani. Monica dacă ar avea bun simț și ar fi un om cu puțină credință în Dumnezeu ar trebui să-l ajute, dacă nu era Columbeanu Monica nu era nimic, rămânea acolo la ea pe la Bacău. Îmi păre rău de el, e bătrân, dar sper că o să-l ajute.

Ar trebui pentru că el a crescut fata până la o vârstă, a cheltuit foate mult. Păcat că a ajuns până la vârsta asta să trăiască din mila altora.”, a declarat Elena Merișoreanu, conform revistei Viva.

”Totul s-a schimbat, pentru că m-a dezamăgit”

Monica Gabor s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu în anul 2006. Din relația lor a rezultat o fată, care va împlini curând vârsta majoratului. Adolescenta a aflat și ea despre problemele pe care le are tatăl său și chiar i-a trimis o sumă de bani din economiile ei.

Fiica Monicăi Gabor a fost crescută o perioadă de Irinel, întrucât diva plecase în SUA. La fel ca și acum, șatena a fost aspru criticată la acel moment. Ulterior, fotomodelul a explicat prin intermeidul unei scrisori că l-a iubit pe Irinel Columbeanu, dar lucrurile s-au schimbat între ei și astfel s-a ajuns la divorț.

Sunt Monica, deși mi-am dorit și îmi doresc ca acest divorț să fi fost și să fie foarte discret, și de aceea încă de la începutul acestui proces nu am făcut nicio declarație, acum cred că trebuie să înțelegeți adevărata poveste din spatele poveștii.

Irinel Columbeanu este omul de care m-am îndrăgostit, cu care m-am căsătorit din dragoste, de foarte tânără, și al cărui copil l-am născut din toată dragostea. Astăzi, totul s-a schimbat, pentru că acesta m-a dezamăgit. M-a rănit iremediabil şi continuă să o facă şi în prezent. Nu pot să mai tac pentru că el mă poate răni şi mai mult şi, poate, până la urmă, reuşeşte să mă omoare.”, se arată în scrisoarea redactată de Monica Gabor.

Articolul Ce ar trebui să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu? Elena Merișoreanu a vorbit despre fostul afacerist ajuns la azil apare prima dată în Playsport.

Playsport Read More

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top